Fortsatt liv i Fallout-MMO?

Rettssak? Hvilken rettssak?

Interplay har begynt å reklamere for prosjektet.

I fjor begynte et rettslig bikkjeslagsmål mellom den gamle Fallout-utgiveren Interplay og nåværende serieutvikler Bethesda. Det har blitt framsatt anklager om alt fra inaktivitet til sabotasje og kontraktbrudd. Striden ser ut til å ha roet seg etter at retten gav Interplay medhold og Bethesda droppet en anke mot avgjørelsen, selv om saken visstnok ikke er helt ute av verden.

Trass alt bråket er Interplay nå igang med å avertere for Fallout Online. En nettside har åpnet, hvor du kan registrere deg for å motta selskapets markedsføring. Registreringen skal også fungere som første skritt mot deltakelse i en eventuell beta. Interplay har tidligere hevdet at denne skal finne sted en gang i 2012.

Første del av den nye markedsføringskampanjen inneholder kun en konsepttegning av det postapokalyptiske ødelandet og en kort tekst om en lykkejeger som møter en halvgal krøpling.

Om det faktisk er et spill under utvikling bak Interplays løfter og reklame gjenstår å se. Det spørs også om Bethesda er ferdig med saken.

Siste fra forsiden