Telialigaen - League of Legends

Rich Gang sikret poeng: – Andreplass er et minimum

Andreas «Banderas» Barril har festet blikket mot en topp to-plassering i høstens sesong.

«Banderas» mener laget er en topp to-plassering verdige
Privat/Riot Games, Edit: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK ENDTE FJERDE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 19. SEPTEMBER

Vanir 0 - 2 Riddle
00 Nation 2 - 0 HyFerion5
Wizard 1 - 2 KAOS
Bifrost 2 - 1 Bitfix
Domino 0 - 2 Rich Gang

Se resten av kampene i terminlisten »

Med fjerde runde unnagjort begynner Telialigaens høstsesong å nærme seg halvspilt. Topplagene prøver å dra fra tabellens midtsjikt, mens kampen om de gjenværende sluttspillsplassene tilspisser seg.

To lag som har blitt utpekt som potensielle utfordrere med tanke på sluttspill møttes i rundens hovedkamp, nemlig Domino og Rich Gang. Sistnevnte lag sikret seg høyst nødvendige poeng i en overbevisende oppvisning, og lagets Top Lane-spiller Andreas «Banderas» Barril er godt fornøyd med resultatet, tross teknisk trøbbel underveis i oppgjøret.

– Til å ha hundre i ping syns jeg at innsatsen min var god. Jeg er også fornøyd med lagets innsats, og vi er på god vei til dit vi ønsker å være.

LES OGSÅ: To Metizport-spillere utestengt fra Telialigaen

På riktig kurs

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

Andreas «Banderas» Barril (Top)
Angelo «Slice» Yousef (Jungle)
Marius «Veigar v2» Aune (Mid)
Hamad «Saito» Allaui (ADC)
Thong «Thoug» Van (Support)

RICH GANGS TRE SISTE RESULTATER

🟢 🔴 🟢

«Banderas» peker ut Riddle som Rich Gangs største konkurrent.
Privat

Med seier mot Domino har Rich Gang for alvor stadfestet sin plass som utfordrer til en plass i Telialigaens sluttspill. Top Lane-spiller Andreas «Banderas» Barril kan dog meddele at ambisjonene ikke stopper der.

– Ambisjonene våre er mer enn bare en plass i sluttspillet. Vi ser på andreplass som et minimum, og førsteplass som beste resultat. Dette er også grunnen til at vi har vært veldig skuffet over prestasjonene våre fra start, men jeg tror definitivt at vi har det som skal til for å vinne hele Telialigaen, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Norske Ørjan vant stor Age of Empires-turnering

Per nå er Rich Gangs argeste konkurrenter på tabellen HyFerion5 og KAOS. Det ser imidlertid lyst ut for Rich Gang, som slo HyFerion5 i andre serierunde. Barill virker ikke å være spesielt bekymret for lagene som ligger tett på Rich Gang på tabellen, og drar fram Riddle som ligaens sterkeste lag. Til Gamer.no sier han også at Rich Gang hører hjemme på toppen av tabellen.

– Nå har vi ikke møtt 00 Nation enda, men jeg kan med en gang si at Riddle er et hakk over alle andre. Mellomrommet er dog ikke stort nok til at jeg kan med sikkerhet si at de vil vinne denne sesongen. Om vi spiller som vi burde spille er vi definitivt en utfordrer til en topp to-plassering.

Skuffet over egen prestasjon

Les også
Vil det endelig bli et troneskifte i norsk Counter-Strike?

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Top)
Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
Thomas «RIPPED» Hau (Mid)
Yi «Teiyon» Marco Xu (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

DOMINOS TRE SISTE RESULTATER

🔴 🔴 🟢

På forhånd av sesongen ble blant annet Domino spådd til å være en seriøs utfordrer inn mot sluttspillet. Så langt har ikke laget levert de nødvendige resultatene, og finner seg selv på en foreløpig niendeplass.

Lagets Mid Lane-spiller Thomas «RIPPED» Hau letter på sløret, og kan fortelle Gamer.no om problemer med kommunikasjonen innad i laget.

– Hovedproblemet vårt er vel mangel på kommunikasjon. Vi er ikke alltid på samme side, men denne kampen var nok min feil. Jeg spilte ganske mye dårligere enn standarden jeg holder meg selv til.

LES OGSÅ: – Vi var på fra første sekund

Hau er nok ikke alene om å være skuffet over sesongens resultater, og kampen om sluttspillet begynner å henge i en tynn tråd. Likevel kan Hau fortelle at både han og laget er motiverte for å gi jernet resten av sesongen.

– Realistisk sett er nok tanken om å nå sluttspillet over etter dette tapet, men vi fortsetter med å prøve å vinne kampene våre, sier han til Gamer.no.

Siste fra forsiden