Riddick får nytt hjem

Filmspill til Atari

Atari har overtatt Activision Blizzards Riddick: Assault on Dark Athena.

Under fusjoneringen mellom Vivendi og Activision ble flere profilerte spill droppet og gikk en usikker fremtid i møte. Interessert utgivere har begynt å snappe opp de hjemløse spillene, og nå har også Starbreeze Studios Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena fått et nytt hjem.

Assault on Dark Athena er en oppdatert utgave av Escape from Butcher Bay.

I en pressemelding forteller Atari at de har kommet til enighet med Activision Blizzard og lisenseier Universal Studios, og er dermed den nye utgiveren for det lovende actionspillet. I tillegg har Atari sikret seg rettighetene til fremtidige Riddick-spill.

– Det viktigste for oss var å finne en utgiver som ikke bare ville ha et nytt spill på slipplisten sin, men også var interessert i å jobbe sammen med oss med å utvikle Riddick i spillmediet, forteller Bill Kispert fra Universal.

Nettstedet Variety skal forøvrig ha fått bekreftet fra en sikker kilde at Ghostbusters-spillet nå er i Ataris hender. Dette samsvarer med det manusforfatter Dan Aykroyd fortalte for et par uker siden.

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena slippes en gang i løpet av våren. Hvis Varietys kilde er til å stole på skal Ghostbusters lanseres tidlig på sommeren, i anledning den første filmens tjuefemårsjubileum.

Siste fra forsiden