Riddle i overgangsvinduet

Riddle ruster opp for høstsesongen

Signerer tre nye Counter-Strike-spillere og sender laget på treningsleir.

Riddle sitt nye Counter-Strike-lag er klart.
Mohammed Barzinje/Riddle

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Christoffer «hEllberg» Andersen
Thomas «Vertigo» Andresen
Christian «dreamcatchR» Paulsen
Daniel «zykes» Jensen
Mikael «mikki» Gaup

Riddle har for alvor etablert seg i det øverste sirkuset også i Counter-Strike. Forrige sesong ga de regjerende seriemester Apeks god kamp i semifinalen av Telialigaen.

Bare to spillere er igjen fra semifinaletapet på tross av at to innbyttere ble benyttet under vårsesongens sluttspill. Christoffer «hEllberg» Andersen og Thomas «Vertigo» Andresen har forlenget mens Christian «DreamcatchR» Paulsen, Daniel «zykes» Jensen og Mikael «mikki» Gaup er hentet inn i Riddle-varmen. Det bekrefter Riddle fredag formiddag.

LES OGSÅ: «Radifaction» hentes til seriemester Apeks - «Polly» blir trener

– To av Norges beste spillere

Daglig leder i Riddle Mohammed Barzinje gleder seg til en ny sesong.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Daglig leder i Riddle Mohammed Barzinje forklarer litt om hvorfor de valgte å forlenge med to av spillerne fra forrige sesong

– Hvorfor vi valgte å forlenge med «hEllberg» og «Vertigo» var fordi de har samme ambisjonene som oss og er utrolig flotte karer å jobbe sammen med. De er ikke minst også to av Norges beste spillere.

Barzinje ønsket ikke å gå inn i detaljene i kontrakten, men understreker at de ønsker et godt og langt samarbeid. Riddle ble i januar profesjonalisert og med det økonomisk styrket. Barzinje forteller at laget vil dra nytte av det.

– Det vil selvfølgelig være med på å hjelpe spillerne å nå nye høyder.

Langtidsprosjektet innebærer at Riddle har ambisjoner om å utfordre de to ubestridt største i Norge, Apeks og Nordavind og samtidig ta steget inn internasjonalt.

– Målsetningen til laget er å vokse sammen som et lag, hevde oss i Norge over tid også samtidig jobbe systematisk mot Europa, avslutter Barzinje.

SE OGSÅ: Påmeldingen til Telialigaen er åpen

På treningsleir

Les også
– Uavgjort er ikke nok
Thomas «Vertigo» Andresen forlenger med Riddle.
Mohammed Barzinje/Good Game

En av spillerne som forlenget, Thomas «Vertigo» Andresen, var naturlig nok fornøyd da sitt nye lag ble presentert fredag.

– Det føles veldig bra. Vi snakket om dette laget ganske tidlig i sommer, og har hatt en lang sommerferie. Nå har vi endelig startet å trene den siste uken, og laget føles veldig bra så langt.

Andresen forteller at de ønsker å ta steget videre fra en semifinale, men på sikt.

– Man ønsker alltid å gjøre ting bedre enn tidligere, så målet er selvsagt å gjøre det enda bedre enn forrige sesong. Vi har som et minimumsmål å komme på sluttspillet, men vi ønsker selvsagt å slå Apeks eller Nordavind også. Vi skal derimot spille ESEA og en del andre turneringer, så vi må fordele fokuset vårt litt utover høsten.

Samtidig som nyheten slippes avholder også Riddle en treningsleir i klubbens lokaler i Fredrikstad. Andresen gleder seg virkelig til sesongen skytes i gang om litt over to uker.

– Vi har som sagt akkurat kommet i gang, men det har vært veldig motiverende så langt. Denne helgen er vi på treningsleir i Riddle sine kontorer i Fredrikstad, slik at vi får en ordentlig god start på sesongen. Vi ser veldig frem mot første match i Telialigaen, som er om kun få uker, avslutter Andresen.

Siste fra forsiden