Telialigaen - League of Legends

Riddle slo Domino: – Blir utrolig spennende å følge med på den nye stallen

League of Legends-kommentator Kristian «Sangpoan» Heggland ser fram til å se mer av Riddles spillerstall etter seieren mot Domino.

«Sangopan» ønsker å se hvor langt Riddles spillerstall kan nå
Sindre Stien/Good Game

SLIK ENDTE FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

TORSDAG 25. FEBRUAR
HyFerion5 0 - 2 Bifrost
Rich Gang 1 - 1 FloWenZ
KAOS 0 - 2 Vanir
Wizard 0 - 2 Nordavind
Domino 0 - 2 Riddle

Se resten av kampene i terminlisten »

Før Telialigaens femte runde lå Domino og Riddle på en delt tredjeplass. Alt lå til rette for en uhyre jevn kamp, og Dominos ADC-spiller Håkon «Håky» Nodeland sa blant annet at begge kart kunne gå begge veier.

Begge kart endte derimot opp med å gå Riddles vei, som nå er ene og alene om tabellens tredjeplass. League of Legends-kommentator Kristian «Sangopan» Heggland sier til Gamer.no at det aldri var noen tvil om hvem som var det beste laget i oppgjøret.

– Jeg trodde at Domino skulle sprette tilbake etter at de tapte mot Nordavind i semifinalen av Telia Esports Series Norway på søndag, men de spilte under pari. Med en fantastisk helteutvelgelse på første kart, og solid spill gjennom hele serien var Ridde på et helt annet nivå. Det blir utrolig spennende å følge med på den nye spillerstallen til Riddle. Domino virket rett og slett tiltet i denne kampen.

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Artikkelen fortsetter under bildet

Slik ser tabellen ut etter femte runde.
Telialigaen.no

– Burde ha vært ulovlig

DISSE SPILTE FOR RIDDLE

Vis mer

Bor «Kektz» Jeršan (Top)
Kewin «Sidon» Karlsson (Jungle)
Thomas «RIPPED IRL» Hau (Mid)
Endre «Slemdre» Luktvasslimo (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

RIDDLES SISTE RESULTATER

🟡 🟢 🔴 🟡 🟢

Riddles Mid Lane-spiller Thomas «RIPPED IRL» Hau leverte en solid prestasjon på begge kart i sin nye rolle. Til Gamer.no forteller han at han hadde forventet mer motstand fra Domino.

– Selve kampen var ikke helt som forventet. Jeg hadde trodd at Domino skulle stille opp sterkere enn de gjorde, spesielt med tanke på hvor selvsikre de var på Twitter. Så ender de opp med å tape mot en Riven-onetrick i ny rolle.

LES OGSÅ: – Det er ganske jevnt nivå i hele ligaen

DISSE SPILTE FOR DOMINO

Vis mer

Storm «Woofer» Moyersoon (Top)
Thomas «Brorheim» Pesonen
Haug (Jungle)
Kristoffer «Fantasia kN» Voll Dahl (Mid)
Håkon «Håky» Nodeland (ADC)
Jesper «SleepWe» Ljung (Support)

DOMINOS SISTE RESULTATER

🔴 🟢 🟡 🟡 🔴

Les også
– Ingen av oss i Midgard har mistet håpet

Tilting er et velkjent begrep innen e-sport, og refererer til å miste fokuset, besinnelsen eller evnen til å prestere på bakgrunn av for eksempel en spesifikk hendelse, et resultat, eller noe helt annet. Hau virker ikke å være uenig i Hegglands uttalelse om tilte-tendensene hos Domino.

– Domino virket veldig uorganiserte, og det føltes ut som om de ikke visste helt hva de burde eller skulle gjøre. Jeg skjønte heller ikke fokuset deres i helteutvelgelsen - som for eksempel å låse inn Galio først, når de vet at jeg kun spiller en spesiell type Mid Lane-helter. Vi hadde egentlig tre vinnende dueller i hver bane på kartet, som burde ha vært ulovlig for deres trener å ende opp med, sier han til Gamer.no.

Forandring til det bedre

Før oppgjøret mot Domino uttalte Riddles Mid Lane-spiller seg om endringene Riddle hadde gjort, og hva han trodde de kunne føre til. Dersom laget fortsetter i samme retning, kan det hende han har rett i sin spådom. Stemningen i laget er det iallfall ingenting å utsette på, skal vi tro Hau.

– Forandringene vi har gjort var nok med på å få litt bedre stemning i kampene, og det hjelper å ha faste spillere som man ikke bytter ut før hvert eneste oppgjør.

LES OGSÅ: Universitet vil gjøre e-sport til bachelorgrad

Mid Lane-spilleren er kanskje fersk i rollen på den kompetitive scenen, men Hau legger ikke skjul på sin forkjærlighet for rollen. Blir det sluttspill på Riddle, inviterer han også Bifrosts «HHNeverLucky» til en aldri så liten duell i Mid Lane.

– Jeg har alltid foretrukket Mid Lane over Top Lane som en rolle. Jeg får spilt flere morsomme helter, kontra å spille Malphite, Ornn og Shen som jeg gjorde i høst. Om vi møter Bifrost vil jeg utfordre «HHNeverLucky» til å spille sin Ekko mot min Riven - med mindre han er en pyse.

Siste fra forsiden