Ridge Racer 7 til PS3

Nok en Sony-plattform er i ferd med å bli lansert, og nok en gang ser den ut til å få følge av et Ridge Racer-spill.

Ridge Racer 7 er under utvikling hos Namco Bandai, og bygger videre på nitro-fundamentet som ble introdusert i Ridge Racer PSP og finpusset i Ridge Racer 6 til Xbox 360. Spillet vil komme med mulighet for at opp til 14 spillere kan kjøre mot hverandre på nettet, og de vil også kunne skreddersy bilene sine og sammenligne dem med vennenes biler på nettet.

Enspillerdelen inneholder over 160 løp, og i tillegg til kampanjen får vi kjente moduser som "time attack" og "single race". Ellers fortelles det svært lite om det nye spillet (annet enn at Ridge Racer-damen, Reiko Nagase, nok en gang er på plass), men Namco Bandai har sagt at de vil vise frem spillet på årets E3-messe, som er like rundt hjørnet.

Om Ridge Racer 7 demonstreres i spillbar form eller kun i form av en trailer er ikke klart. Det er heller ikke kjent når spillet skal lanseres, men mange tror at spillet blir et lanseringsspill for konsollen (hver gang Sony har lansert en ny konsoll, har det vært et Ridge Racer-spill blandt lanseringstitlene).

Siste fra forsiden