Ringenes Herre: Kampen om Midgard II

EA slapp på fredag en ny offisiell trailer fra Ringenes Herre: Kampen om Midgard II. Nå har vi den på vår filserver.

Ringenes Herre: Kampen om Midgard II er oppfølgeren til det meget godt mottatte strategispillet fra 2004. Takket være rettigheter til å lage spill basert på både bøkene og filmene av Ringenes Herre-universet, kan EA tilby en dybde som aldri tidligere har vært mulig. Spilleren kan enten ta del i troppene til alvene eller dvergene, eller kjempe de ondes kamp ved hjelp av helt nye skapninger som ikke er vist frem i filmen.

Tåkefjellene, Myrskog og Dol Guldur er blant de nye områdene du må kjempe deg gjennom ved hjelp av nye kraftige våpen og egenskaper. Kall inn drager, start vulkanutbrudd eller fyr opp et voldsomt lynnedslag. Den kunstige intelligensen er forbedret, og det er essensielt å mestre både nærkamper og flankemanøvre for å lykkes.

Den nye traileren inneholder mye gameplay, og er en flott anledning til å se hva spillmotoren i strategioppfølgeren er god for. Men først og fremst setter traileren søkelyset på plassering og bygging av festninger, forming av helter, samt flåtekamper.

Ringenes Herre: Kampen om Midgard II lanseres på PC i løpet av mars 2006, skal vi tro rapporter fra europeiske nettsteder. Electronic Arts i Norge har foreløpig ikke bekreftet denne datoen overfor Gamer.no.

Siste fra forsiden