League of Legends / Ragnarök

Riot legger neste Ragnarök-finale til DreamHack Winter

I november samles de beste lagene i Norden til en stor turnering.

Tricked eSports vant den forrige Ragnarök-turneringen.
Benedichte Breistøl

Tidligere i år arrangerte Riot Games for første gang League of Legends-turneringen Ragnarök. Den nordiske tevlingen ble gjennomført i mars, mens finalen ble spilt under LAN-arrangementet The Gathering i Vikingskipet i Hamar. Her stakk det danske laget Tricked av med over 45 000 kroner og en plass til den europeiske kvalifiseringen til sommersesongen av den offisielle opprykksligaen Challenger Series.

Nå er det klart for enda en runde. Denne gangen skal turneringen først bli spilt over i begynnelsen november, mens finalen skal ta plass under Dreamhack Winter i Sverige 24. november. Premiepotten er hevet til over 70 000 kroner til førsteplassen, og selvfølgelig også en plass i kvalifiseringen til den europeiske Challenger Series-ligaen – denne gangen til vårsesongen.

Alle som ønsker å delta kan melde seg på via de offisielle sidene. Påmeldingsfristen er 25. oktober. Kvartfinalene og semifinalene skal sendes direkte på Riot Games Twitch-kanal.

Norsk lag deltar

Klubbeier Mohammed Barzinje i Riddle.
Eivind Von Døhlen / Gamer.no

Under turneringen i mars var hele 3 av 4 lag i semifinalen norske. Også denne gangen skal nordmenn delta, blant annet det norske laget, Riddle, som planlegger å delta igjen etter en andreplass under den forrige turneringen.

Eieren av det norske laget, Mohammed «Kekmek» Barzinje, sier de går for å vinne.

– Vi har planer om å melde oss på igjen, og målet er å vinne. Alle spillerne har satt seg mål om å vinne denne gangen, det holder ikke å være Nordens nummer to. Vi skal trene masse, og vi skal være best, sier Barzinje til Gamer.no.

Fikk du med deg historien om Albus NoX som spilte i League of Legends-VM?
Ingen ville trene mot Wild Card-laget Albus NoX, så de spilte World of Warcraft i stedet »

Siste fra forsiden