Rise & Fall: Civilizations at War

Til tross for nedleggelsen av den opprinnelige utvikleren, stiger Rise & Fall frem som et storslått strategispill. Her er den nyeste traileren, eksklusivt på Gamer.no.

Rise & Fall: Civilizations at War er et nytt sanntidsstrategispill for PC, som først var under utvikling av Stainless Steel Studios, men som Midway San Diego nå har tatt ansvaret for. Spillet minner i utgangspunktet om titler som Rome: Total War og Praetorians, og tilbyr massive slag med klassiske sivilisasjoner som Roma, Persia, og Egypt, samt mindre kjente sivilisasjoner som Babylon, Gallia, Assyria og Kartago.

Spillet vil inneholde åtti unike enheter, inkludert vanlige soldater, bueskyttere, kavaleri, beleiringsvåpen og skip. Akkurat skip er en av de tingene som gjør spillet litt spesielt; her er det nemlig et mye større fokus på kamp til sjøs enn vi finner i vanlige spill i sjangeren. En annen spennende detalj er at du selv får mulighet til å ta del i slagene som en av åtte legendariske helter (for eksempel Akilles, Julius Caesar og Alexander den Store).

Som eneste norske spillside tilbyr Gamer.no deg i dag en ny trailer fra dette strategispillet. Videoen åpner med en beskjed om at det du ser i videoen er sekvenser fra spillet, og at ingenting er rendret på forhånd. Deretter får vi et innblikk i de massive slagene som spillet vil tilby, både til lands og til vanns. Vi får se meteorer som faller, nærkamper, beleiringer og raserte landsbyer.

Midway har fortalt at de jobber for å sikre at Rise & Fall: Civilizations at War blir et revolusjonerende sanntidsstrategispill, til tross for at utviklingen stoppet litt opp mot slutten av fjoråret. Spillet ligger ann til å bli sluppe i europeiske butikker i løpet av juni 2006.

Siste fra forsiden