Rise of the Tomb Raider slippes på PC denne måneden

Square Enix har endelig annonsert en offisiell lanseringsdato.

Square Enix

Lara Crofts nyeste eventyr – Rise of the Tomb Raider – har endelig fått en offisiell lanseringsdato på PC. I en pressemelding bekrefter utgiver Square Enix at PC-utgaven vil slippes 28. januar, og blir tilgjengelig både digitalt og som fysisk utgave.

Spillet kan allerede forhåndsbestilles fra både Steam og Square Enix-butikken, og du kan velge mellom standardutgaven av spillet og «Deluxe»-utgaven. Sistnevnte inkluderer spillets sesongpass, som introduserer tre tilleggspakker med nye eventyr og utfordringer for spillere å bryne seg på.

– Bedre enn forgjengeren

I Rise of the Tomb Raider møter vi en mer voksen Lara Croft.
Square Enix

Rise of the Tomb Raider kom først til Xbox One og Xbox 360 i november i fjor og vil fortsette å være konsolleksklusiv frem til spillet lanseres på PlayStation 4 mot slutten av 2016.

Spillet finner sted ett år etter hendelsene i forgjengeren, og denne gangen møter vi en tøffere og mer voksen Lara som for alvor har tredd inn i rollen som gravrøver. Vår anmelder kalte Rise of the Tomb Raider et knallsterkt og spennende eventyr som er bedre enn forgjengeren på alle måter:

– I Rise of the Tomb Raider faller brikkene endelig på plass for den nyeste utgaven av Lara Croft, og så godt som alle elementer og ideer fra Tomb Raider 2013 har blitt videreutviklet og forbedret her. Omgivelsene er mer varierte, skytingen mer interessant og utforskningen flere hakk over det forgjengeren tilbød, skrev Espen Jansen.

2016 kan bli et godt år for PC-spillere.
Microsoft annonserte nylig at ReCore også blir tilgjengelig på PC »

Siste fra forsiden