Mystiske ReCore kommer også til PC i år

Spillet var tidligere kun annonsert for Xbox One.

Microsoft

I en melding på sine nettsider har Microsoft avslørt at ReCore – et samarbeidsprosjekt mellom Comcept og Armature – ikke bare kommer til Xbox One, men blir også tilgjengelig på PC. Nøyaktig når spillet skal slippes ville de fortsatt ikke ut med, men lanseringsvinduet er satt til en gang i 2016.

Nye detaljer om spillet

Se den første traileren for ReCore. (Video: Xbox)

ReCore ble annonsert under fjorårets E3-messe, der vi fikk se en kort trailer for spillet. Siden den gang har Microsoft vært svært hemmelighetsfulle rundt prosjektet, men takket være et nylig intervju med spillets manusforfatter har vi fått litt mer å gå på.

Joseph Staten, som tidligere har skrevet manus for blant annet Halo-serien og Destiny, er mannen som er ansvarlig for historien i ReCore. Til The New York Times kunne han fortelle at spillets handling er satt til en ørkenverden kalt Far Eden, der vi møter ungjenta Joule.

Ikke helt alene

Joule er overbevist om at hun er det eneste gjenlevende mennesket i verden, men hun er likevel ikke helt alene. Rundt omkring i ørkenen vandrer nemlig mange kunstig intelligente roboter, som Joule må samarbeide med for å oppnå sitt mål – å gjenopplive menneskeheten.

Hvordan hun skal klare det er ifølge Staten spillets store mysterium, og han lover at løsningen vil bli ukonvensjonell.

Microsoft bringer stadig flere spill til PC.
Både Gears of War og Killer Instinct skal lanseres på PC i år »

Siste fra forsiden