Robot Unicorn angriper Facebook

Den mekaniske hornhesten nekter å dø.

I februar i år ble Robot Unicorn Attack lansert på Adult Swims nettsider. Det enkle, men vanedannende spillet går ut på å holde en galopperende enhjørningen i live mens man samler små feer og knuser stjerneblokker for poeng.

Du starter spillet med tre ønsker som tilsvarer liv, og hver gang enhjørningen kolliderer med en vegg eller faller ned i avgrunnen mister du ett av dem. Hesten løper raskere jo lenger du overlever, og til slutt er det hele en øvelse i ekstreme reflekser.

Spillet gikk som en farsott over internett, og de regnbuefargede omgivelsene akkompagnert av 2009-remixen av Erasures Always ble en stor hit på de mange spillfora verden over. Interne turneringer ble holdt, og kampen om en topp-plassering var hard.

Robot Unicorn Attack er det nest mest spilte spillet hos Adult Swim, og det å oppnå en plassering på high score-lista deres har nærmest vært umulig. Nå har enhjørningen dukket opp på nye jaktmarker, denne gangen på Facebook hvor du kan utfordre venner og konkurrere i ukentlige turneringer.

RUA er produsert av Spiritonin Media Games, og det er første gang Adult Swim gjør et spill tilgjengelig på Facebook. Med 29 millioner treff i løpet av de første syv månedene er det kanskje ikke så rart at det vesle spillet skulle få nytt liv på andre plattformer.

Hvis du ikke har facebook kan du fortsatt teste spillet hos Adult Swim.

(Kilde: Rock, Paper, Shotgun)

Les også: Hils på Joe
Les også: Lenge leve Duke Nukem
Les også: Neverwinter annonsert

Siste fra forsiden