Robotkrig i nytt Armored Core

Ubisoft står for utgivelsen

I fremtiden utkjempes alle kriger ved hjelp av gigantiske kamproboter.

Ubisoft har kunngjort at de vil gi ut Armored Core for Answer (ja, det heter faktisk det) i Europa. Lanseringen finner sted i oktober, og spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

Japansk action til konsoll.

Armored Core for Answer foregår i en fjern fremtid, hvor planeten har blitt ødelagt av forrurensing og massiv byspredning. En liga av internasjonale selskaper kontrollerer mesteparten av planetens infrastruktur, og har tvunget befolkninen til å flytte opp i enorme luftbårne byer.

På bakken finner vi selvfølgelig en gruppe opprørere, som tar sine sjanser på den forrurensede planeten. Nå har de samlet en haug av våpen, og planlegger å ta knekken på ligaen én gang for alle.

Som en leiesoldat bevæpnet med avansert militær robotteknologi må du velge side, og sette deg bak spakene i enorme kamproboter for å utslette motstanderne.

Utvikler From Software lover episke sjefskamper, mulighet for kooperativt spill (og flerspillerkamper for opp til åtte spillere), hundrevis av deler som kan brukes til å skreddersy robotene og sjansen til å gjøre valg som forandrer historien.

Ellers skrytes det av store og lekre miljøer, gigantiske roboter og to forskjellige kontrollsystemer (et for nybegynnere og et for veteraner).

Siste fra forsiden