Rocket League får snart støtte for PlayStation 4 Pro

Og det innebærer i alle fall én stor endring for det populære spillet.

Sony

Det uvanlige radiobil/fotball-spillet Rocket League har blitt skikkelig populært etter lanseringen i 2015, og nå ser det ut til at spillet vil bli attraktivt for atter nye spillergrupper. På den offisielle PlayStation-bloggen kan man nemlig lese at Rocket League får støtte for den nye PlayStation 4 Pro-konsollen.

Det dette først og fremst innebærer i praksis er at spillet kan kjøres i 4K-oppløsning med 60 bilder per sekund, som altså betyr at Pro-eiere kan glede seg over en kraftig visuell overhaling av spillet.

Også bedre på vanlige PlayStation 4

Oppdateringen, som skal komme den 21. februar, byr imidlertid også på bedre visuell kvalitet for eiere av den vanlige PlayStation 4-konsollen, som vil kunne kjøre spillet i full 1080p-oppløsning med 60 bilder per sekund.

Psyonix

Sony forsikrer at 4K- og 1080p-oppløsningene skal kunne kjøres med 60 bilder per sekund på samtlige av spillets baner etter den nye oppdateringen er på plass, men da kun i enspiller- og tospillermodus med delt skjerm.

Med tre eller fire spillere med delt skjerm vil bildefrekvensen ligge på 60 bilder per sekund på de fleste baner i de nevnte oppløsninger, men altså ikke alle. Den nye oppdateringen vil for øvrig også by på nye kjøretøy og et knippe ytelsesoptimaliseringer og fikser.

Rocket League fikk god mottakelse da det kom ut i 2015, inkludert 8 av 10 poeng her hos Gamer, og har blitt særlig populært som konkurransespill på nett. Spillet lå i toppsjiktet over de mest innbringende Steam-spillene i 2016, og nylig kunne vi melde at spillet har hele 25 millioner registrerte spillere.

Her er et annet populært bilspill: Forza-serien har nådd en diger milepæl »

Siste fra forsiden