Rocket League har blitt lastet ned over 5 millioner ganger

Og snart kommer det mer innhold.

Psyonix

Siden lanseringen av fotballbilspillet Rocket League 7. juli har spillet blitt lastet ned over 5 millioner ganger. Dette meldte Twitter-kontoen til utvikler Psyonix onsdag.

Den bemerkelsesverdige miksen mellom fotball og bilspill, der to lag med smidige biler kjører, hopper og «booster» for å få en stor ball i motstanderens mål, har blitt en av snakkisene den siste måneden. Det som egentlig høres ut som et litt for enkelt konsept, har resultert i en rekke imponerende videoklipp og historier.

Får gratis- og betalingstillegg

Ny bil, gitt!

Det kan virke som om Psyonix velger å smi mens jernet er varmt. Allerede i løpet av august kommer det første tillegget til bilspillet, kalt Supersonic Fury. I pakken får man to nye biler. Den ene er en absurd amerikansk slugger kalt Dominus, mens den andre er en japansk gatebil kalt Takumi. Nye decaler, «boosts», hjulsett, malingstyper og trofeer dukker óg opp. En endelig slippdato er ikke klar.

Mer spennende er det at spillet faktisk også oppdateres for alle med ett nytt kart kalt Utopia Coliseum og en tilskuermodus. Noen endringer skal også gjøres med scoringseksplosjonene og dødseksplosjonene, men detaljene rundt dette er vage.

Gjør det godt

Rocket League har tatt spillverdenen med storm.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

For øyeblikket ligger spillet på andreplass på Steams salgslister. At spillet ble lansert gratis på PlayStation 4 til alle som abonnerer på PlayStation Plus har nok heller ikke dempet nedlastingsresultatet.

Vi her på bruket liker spillet godt.

– Rocket League treffer alle punktene som må til for å skape et råkult sportsspill. Det er enkelt nok til at man lærer seg mekanikken på et par minutter, men samtidig komplisert nok til at de små finurlighetene først sitter etter et par timer med spilling, skrev Jens Erik Vaaler i sin anmeldelse.

Rocket League er slik fotball bør være, mener vår anmelder »

Siste fra forsiden