Rockstar har godsaker i ermet

Maskinene jobber for fullt hos den legendariske spillprodusenten.

Rockstar har definitivt mange jern i ilden for tiden, alt fra det kommende Sony-eksklusive spionspillet Agent til det svært spennende western-spillet Red Dead Redemption. I tillegg kommer nok en utvidelsepakke for GTA IV, og ikke minst ryktes det attpåtil at GTA 5 er godt underveis i utviklingen.

Rockstar flørtet lenge med at gårsdagen ville være fylt av spennende nyheter, og selv om mye riktignok allerede var kjent fikk vi også noen overraskelser. Først ute var den andre utvidelsepakken til GTA IV, The Ballad of Gay Tony. Utvidelsepakken fikk nok en gang bekreftet slippdato 29. oktober, samt at coveret endelig ble avduket. Det mest spennende var dog utvilsomt avsløringen av en ny mulighet i selve spillet, nemlig fallskjermhopping. Både coveret og et skjermbilde fra traileren som slippes i morgen avslører at fallskjermer blir en del av spillet – vi håper selvsagt på at basehopping blir en mulighet.

Videre kunne Rockstar avsløre at kritikerroste GTA: Chinatown Wars til Nintendo DS, som snart vil ta turen innom Playstation Portable, også vil besøke Apples Iphone og Ipod Touch. Svært få detaljer ble gjort kjent, men Rockstar lovet at skjermbilder ville slippes veldig snart. Ingen konkret slippdato ble nevnt, men det ble antydet "en gang i løpet av høsten".

Til Iphone og Ipod Touch kommer også det tidligere annonserte Beaterator. Spillet, som er utviklet i samarbeid med hip-hop artisten Timbaland, vil gi spillere muligheten til å produsere musikk med angivelig tusenvis av forskjellige toner og lyder produsert av Rockstar og Timbaland. Ei Beaterator fikk noen slippdato, men Rockstar lovet at mer info vil bli kjent "veldig snart".

(Kilde: Rockstar News)

Siste fra forsiden