Rockstar har kunngjort online-delen til Red Dead Redemption 2

På sine hjemmesider har Rockstar nå offisielt kunngjort onlinedelen til Red Dead Redemption 2. Den heter forutsigbart nok Red Dead Online og blir tilgjengelig i november, i første omgang som en åpen beta.

Red Dead Online er ifølge utvikleren designet for å både spilles alene eller sammen med andre, og den vil by på konstante oppdateringer og justeringer.

Rockstar skriver at de forventer litt «turbulens» i den første fasen etter lansering, men vil fikse problemer fortløpende basert på tilbakemeldinger fra spillere.

Brukte GTA Online som mal

Rockstar

Når det gjelder akkurat hva Red Dead Online vil by på lettet studioet på sløret i et fersk intervju med nettstedet IGN, selv om mange konkrete detaljer ennå ikke foreligger.

Online-delen vil kombinere et tungt fokus på historiefortelling med komplekse flerspilleropplevelser som både er konkurranse- og samarbeidsbaserte, og ifølge studioet vil hele spillverdenen fra hovedspillet utnyttes til det fulle.

Rockstar sier de brukte de beste elementene fra Grand Theft Auto Online som mal for Red Dead Online, og hinter i den sammenheng om at spillet blant annet vil få noe som tilsvarer Heist-modusen. Det vil også komme elementer fra flerspillerdelen i det første Red Dead Redemption-spillet.

Studioet bedyrer at de ha lært fra alle sine tidligere erfaringer når de laget Red Dead Online, men nøyaktig hva alt dette vil munne ut i rent konkret gjenstår å se.

Som vi meldte i juni vil det for øvrig komme en «Ultimate Edition»-utgave av Red Dead Redemption 2 som inkluderer ekstrainnhold for online-delen, deriblant flere antrekk, en rask hest og flere våpen og til bruk i nettbasert spilling.

Les også: Dette er byene man kan besøke i Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden