Rockstar - GTA Online

Rockstar legger ned GTA Online på PlayStation 3 og Xbox 360

Servere for L.A. Noire og Max Payne 3 forsvinner også.

Rockstar Games

   Rockstar har kunngjort planer om å fase ut støtten for flere spill på PlayStation 3 og Xbox 360. Senere i år kommer utvikleren til å legge ned servere for GTA Online, L.A. Noire og Max Payne 3 på de aldrende maskinene.

   L.A. Noire.
   Rockstar Games

   Det begynner 16. september, med at L.A. Noire og Max Payne mister samtlige nettjenester. Samme dag forsvinner muligheten til å kjøpe Shark Cards på GTA Online for PlayStation3 og Xbox 360, mens Rockstar trekker ut GTA Online-pluggen helt 16. desember.

   Utvikleren påpeker at dette kun gjelder spillversjonene på PlayStation 3 og Xbox 360. Er du på PC eller nyere konsoller kan du fortsette som før, og enspillerkampanjene vil fortsatt være tilgjengelige uansett plattform.

   Via sine nettsider forklarer utvikleren at nedleggelsen skjer i forbindelse med den kommende lanseringen av Grand Theft Auto V og GTA Online på PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

   Actionspillet ankommer Sony og Microsofts nyeste konsoller 11. november. De nye versjonene av Grand Theft Auto V vil by på diverse tekniske, ytelsesbaserte og visuelle forbedringer, mens GTA Online kommer i en frittstående variant – også 11. november.

   LES OGSÅ: Fan løste et GTA-problem Rockstar ikke klarte »
   LES OGSÅ: Rockstar lover bedre arbeidsforhold for sitt neste prosjekt »

    Siste fra forsiden