Hundred Star - Xbox

Rocksteady-grunnleggere skal visstnok lage actioneventyr for Xbox

Rykter hevder at Hundred Star og Microsoft har inngått samarbeid.

Rocksteady er best kjent for Batman: Arkham-spillene.
WB Games

Tidligere i år ble det klart at Sefton Hill og Jamie Walker – grunnleggerne av Batman: Arkham-skaper Rocksteady – hadde dannet et nytt studio. Hundred Star Games, som det heter, jobber med sitt første spill og angivelig har Xbox Game Studios kommet på banen som utgiver.

Det er nettstedet Exputer som melder om en samarbeidsavtale mellom Hundred Star og Xbox. Denne omfatter finansiering av det som angivelig vil bli et actionfokusert enspillereventyr, bygget i Unreal Engine 5.

Avtalen skal allerede være signert, og etter det Exputer erfarer vil spillet trolig bli eksklusivt for Xbox. Microsoft har riktignok åpnet opp for å gi ut flere spill på andre plattformer i nyere tid, så hvorvidt eksklusiviteten blir stående gjenstår å se.

Lite mer er kjent om spillet, og foreløpig har hverken Hundred Star eller Xbox uttalt seg i noen offisiell kapasitet.

Førstnevnte ble opprinnelig grunnlagt i 2023, men det skulle ta enda et år før det ble kjent at tidligere Rocksteady-folk var med på laget. Hill og Walker forlot Batman: Arkham-utvikleren midt under arbeidet med Suicide Squad: Kill the Justice League, som fikk en lunken mottakelse hos Gamer.no.

Hundred Star har satt som mål å lage «banebrytende spillopplevelser som inspirerer og fengsler spillere verden over». Studioet skal bestå av rundt 100 utviklere, med en blanding av erfarne folk og unge talenter.

LES OGSÅ: XCOM-veteraner lager utfordrer til The Sims »

Siste fra forsiden