Rollespill fra Polyphony Digital?

Skaperen av Gran Turismo-serien har fortalt at han ønsker å lage et rollespill, og at Polyphony Digital allerede er i full gang med arbeidet.

Det britiske nettstedet Eurogamer har snakket med Kazunori Yamauchi, som er hovedutvikleren hos den Sony-eide spillutviklere Polyphony Digital. Han har fortalt at Gran Turismo ikke er den eneste tittelen selskapet vil arbeide på i løpet av de kommende årene.

Med tanke på at Polyphony Digital regnes for å være en ekspert på bilspill, ville det for mange være naturlig å tro at de ville holde seg innenfor den sjangeren også med de neste spillene deres, men dette ser ikke ut til å være planen. Yamauchi har nemlig tidligere fortalt at han har lyst til å jobbe på et rollespill (av den tradisjonelle, japanske typen), og nå har han bekreftet at denne planen ikke har endret seg og at arbeidet på et nytt spill er i full gang.

I følge Yamauchi vil det ta omtrent tre år før Polyphony Digital er klare til å demonstrere det nye spillet deres, og etter dette vil det fortsatt ta en stund før tittelen blir lansert. I mellomtiden har det allerede blitt bekreftet at utvikleren jobber med flere ulike Gran Turismo-spill, så bilspillfanatikere trenger ikke å bekymre seg for at en av favorittutviklerne deres vil forlate sjangeren.

Det fortelles ikke hvilken plattform det kommende spillet er til, men siden Polyphony Digital eies av Sony er det naturlig å tro at det snakk om PlayStation 3.

Siste fra forsiden