Romance of the Three Kingdoms VIII er på vei

KOEI har kunngjort at neste spill i denne storslåtte strategiserien vil komme til Europa i mars.

Målet i Romance of the Three Kingdoms er å forene Kina. Spillet foregår omtrent to hundre år etter Kristus, og Han dynastiet har gått i oppløsning. De kinesiske landområdene preges av borgerkrig og kaos, og landet trenger noen som kan ta kontroll og skape orden.

Denne serien av historiske sanntidsstrategispill strekker seg helt tilbake til 1985, og har nesten utelukkende blitt møtt med positive omtaler. Det begynner å bli rimelig klart at KOEI vet hva de driver på med, og det er ingen grunn til å tro at det åttende spillet i serien kommer til å bli dårligere enn tidligere spill. Serien nyter stor respekt for sitt detaljerte og historisk korrekte gameplay.

Nyheter i denne versjonen inkluderer muligheten til å spille med flere karakterer. Spilleren kan kontrollere opp til åtte ulike offiserer (spillet inneholder 611 offiserer og muligheten til at spilleren kan skape 100 ekstra) samtidig. Offiserene kan minne litt om heltene i spill som Heroes of Might & Magic, og hver har 26 ulike evner som kan læres.

Tidligere i serien var slag begrenset i størrelse ved at kun 4 styrker kunne delta. Nå kan du sende hele hæren din inn i enkeltslag om du ønsker det. Som i tidligere spill i serien er det mulighet for flerspiller, og opp til åtte mennesker kan kjempe mot hverandre. Spillet er tur-basert, og du trenger følgelig kun en kontroller.

Spillet har allerede vært ute en stund i USA, men nå får også vi europeere mulighet til å prøve å samle Kina. Det er kun planlagt til PlayStation 2.

Siste fra forsiden