The Witcher - Netflix

Røpet Netflix nettopp slippdatoen til The Witcher ved en feil?

Et fjernet Facebook-innlegg tyder på det.

Henry Cavill som Geralt.
Netflix

Onsdag la Netflix' Facebook-konto i Nederland ut et innlegg som etter alt å dømme har avslørt når vi kan vente oss The Witcher-serien. Dersom blemmen, som siden har blitt fjernet, er riktig vil vi få se TV-serien 17. desember i år. Dette ble først plukket opp av nettsiden Redaninan Intelligence.

Whops.
Redaninan Intelligence

Innlegget, som du kan se til høyre, inneholdt en rekke kommende Netflix-titler med antallet dager som gjenstår til slipp. Noen av seriene visste vi allerede om, men andre – slik som The Witcher – har ikke fått en fast slippdato ennå. Siden Facebook-innlegget ble lagt ut 11. september kan man lett telle 97 dager fremover og ende opp på 17. desember.

Vi har så langt fått se en trailer og en rekke skjermbilder av den kommende serien. Henry Cavill spiller hovedrollen som Geralt av Rivia, mens Anya Chalotra spiller Yennefer. Ciri spilles av Freya Allan.

Netflix' serie tar utgangspunkt i The Witcher-bøkene til Andrzej Sapkowski. Dermed blir det antageligvis en litt annen vri på det hele enn det vi er kjent med fra spilltrilogien til CD Projekt RED. Forfatter og skaper Andrzej Sapkowski har også uttalt at serien skal være tro mot bøkene, mens han selv stiller som konsulent for prosjektet.

LES OGSÅ: The Witcher 3 kommer til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden