Counter-Strike: Global Offensive

«Rubino» forlater North

Nordmannen står uten organisasjon etter å ha forlatt den danske storsatsingen.

Starladder

DETTE ER NORTH:

Vis mer

Rene «cajunb» Borg
Kristian «k0nfig» Wienecke
Mathias «MSL» Lauridsen
Emil «Magiskb0Y» Reif
Philip «aizy» Aistrup

Onsdag kveld kunne North bekrefte på sine Facebook-sider at Ruben «RUBINO» Villarroel forlater North, og blir erstattet av danske Philip «aizy» Aistrup, som kommer fra Håvard «Rain» Nygaards FaZe Clan.

Det har vært ryktet i lengre tid at Aistrup var på vei til North, og usikkerheten rundt hva som skulle skje med norske Villarroel. I følge pressemeldingen er det Villarroel selv som har bestemt seg for å trekke seg tilbake fra laget.

Føler ikke han bidro nok til laget

Leder for spillavdelingen i North, Jacob-Toft Andersen, sier følgende om Villarroel i pressemeldingen.

– Når Ruben kom til meg med ønske om å gi seg rett etter tapet mot Virtus.Pro i Eleague Atlanta, var jeg ikke sikker på om det var alvor, eller om han bare var lei seg etter tapet. Jeg og laget snakket med Ruben flere ganger de neste dagene for å høre om han ville ombestemme seg, men Ruben var veldig klar på at han ønsket å tre tilbake.

– Jeg respekterer Ruben høyt. Mange andre spillere ville fortsatt i sin posisjon, og prøve å gjøre det beste ut av en dårlig situasjon. Ruben setter laget foran seg selv, og det er en egenskap jeg respekterer som en tidligere spiller, sier Andersen.

Har tenkt på det lenge

Det ble kort tid i North for norske Villarroel, her i sentrum av bildet.
F.C. København

Villarroel sier at det å trekke seg fra laget var en vanskelig avgjørelse, men at han var nødt til å ta den.

– Det var ikke en lett avgjørelse å trekke meg fra laget. Jeg har tenkt på dette over lengre tid, og for meg var det en risiko å trekke meg, men samtidig så er det en mulighet til å finne ut hva jeg har lyst til å gjøre videre, for akkurat nå er jeg usikker, sier Villarroel.

Nordmannen beklager også ovenfor tilhengerne at avgjørelsen kom så plutselig.

– Jeg beklager at beskjeden kommer så kort tid etter signeringen med North, men jeg følte at motivasjonen og viljen til å gi det lagkameratene mine trenger og fortjener var borte. Jeg håper alle som støtter laget på grunn av meg fortsetter å gjøre det, og jeg gleder meg til å se North komme tilbake sterkere enn noen gang. Jeg ønsker også å rette en stor takk til alle som har støttet meg hele veien, det betyr veldig mye.

Vet ikke hvor veien går videre

Les også
Stian Blipp trår inn i Nordavind

Når Gamer.no spurte Villarroel hva han skulle gjøre videre, hadde han ingen kommentar på det, og gjentok mye av det han sa i pressemeldingen.

Spekulasjonene nå går på at han kanskje gjenforenes med tidligere FaZe- og LGB-spiller Joakim «jkaem» Myrbostad, som nylig ble annonsert i en ny lagoppstilling sammen med svenske Maikel «Maikelele» Bill, hvor to spillere fortsatt ikke er bekreftet.

Siste fra forsiden