«RUBINO» og «Jkaem» går til Dignitas

«RUBINO» og «Jkaem» har funnet seg et nytt hjem

Team Dignitas henter nytt lag med to norske spillere.

Ruben «RUBINO» Villarroel er tilbake i Dignitas-drakt.
Adela Sznajder/DreamHack

DETTE ER TEAM DIGNITAS:

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Joakim «Jkaem» Myrbostad
Mikail «Maikelele» Bill
Ricardo «Fox» Pacheco
Faruk «Pita» Pita

Mandag kveld kom nyheten om at Dignitas hadde signert et nytt lag, bestående av norske Ruben «RUBINO» Villarroel og Joakim «jkaem» Myrbostad. Villarroel forlot det danske storlaget North etter major-turneringen i januar, mens Myrbostad ble benket fra FaZe og har helt til nå vært under kontrakt med laget.

– Ville ikke bestemme meg med en gang

Ruben «RUBINO» Villarroel brukte litt tid på å bestemme seg for hva han ville gjøre etter North.
HLTV

Ruben «RUBINO» Villarroel annonserte nyheten samtidig med Dignitas på Twitter, og var meget fornøyd med at alt endelig var på plass. Han forklarer en lang og litt rotete prosess, hvor han måtte bruke tid på å tenke.

– Prosessen har vært litt lang, med snakk her og der. Jeg ville ikke bestemme meg før jeg hadde hatt pause og måtte tenke en stund. Det var mange tanker i hodet mitt etter at jeg forlot North, både i spillet og utenfor, men jeg er meget fornøyd med både kontrakten og organisasjonen, sier Villarroel.

Mikail «Maikelele» Bill annonserte i februar på Instagram at han var i en prosess om å starte et lag sammen med norske Myrbostad og portugisiske Pacheco. Villarroel forklarer at han ikke var en del av planen da, siden han ikke visste noe om det.

– I februar så visste jeg ingenting om dette, så det var ikke planlagt allerede da.

Ønsker å utfordre internasjonalt

Med flere spillere som har kjempet på et høyt nivå internasjonalt er det selvfølgelig knyttet forventninger til at dette laget skal kan nå langt med de rette forutsetningene. Nordmannen sier at laget har forventningene klare.

– Målet er jo selvfølgelig å være en utfordrer internasjonalt, og vi vil gi alt vi har for å gjøre det mulig. Det blir flere måneder med hardtrening fremover. Vi har foreløpig ingen spesielle turneringer planlagt, sier Villarroel.

Mange av spillerne på laget har tidligere spilt i flere forskjellige lag, med utallige roller innad i lagene. På spørsmål om laget er satt sammen med klare roller i tankene, eller om det er plukket ut de beste individuelle spillerne som er tilgjengelig, sier Villarroel at planen er klar.

Joakim «Jkaem» Myrbostad har endelig funnet seg et nytt hjem.
Sebastian Ekman/DreamHack

– Roller var klart innad i laget før annonseringen. Om vi hadde ville spille som et mikslag, så tror jeg ikke vi hadde tatt med «Pita», men han er vår leder som skal holde styr på oss, sier nordmannen bestemt.

Les også
Telenorligaen blir til Telialigaen

Med to svensker, to nordmenn og en portugiser er det naturlig å spørre hvordan kommunikasjonen i laget vil fungere. «Rubino» sier at dette ikke vil være et problem.

– Vi kommer til å snakke engelsk, og det har ingen problem med, avslutter Villarroel.

Siste fra forsiden