E3 2019 - Roller Champions

Rulleskøyter møter Rocket League i Roller Champions

Du kan prøve spillet nå.

Blant de mange ryktene som dukket opp før årets E3-messe, var et spill fra Ubisoft kalt Roller Champions. Under sin E3-konferanse bekreftet utvikleren ryktet, og gav oss vår første kikk på hva det faktisk går ut på.

Roller Champions skal etter planen lanseres til neste år. (Video: Ubisoft)

Som om ikke det var nok kunngjorde utvikleren også en demo for spillet, som du kan laste ned nå. PC-spillere kan svinge innom Uplay for å laste den ned, og gi seg i kast med kampene.

Ubisoft påpeker rikitgnok at demoen kun er tilgjengelig fra 10. til 14. juni.

Rocket League på rulleskøyter

Ved første øyekast minner Roller Champions om Rocket League, bare med rulleskøyter i stedet for biler. To lag på tre spillere raser rundt på en lukket arena, der man kan kjøre opp på vegger, hoppe, sprette og gjøre diverse stunts.

Målet er å kaste kula i mål flere ganger enn motstanderen, og førstemann til fem mål vinner. Ved siden av de kjappe kampene vil spillet by på en slags kampanjemodus, der man begynner på bånn, vinner fans og klatrer på ledertavlene. Figuren man styrer kan tilpasses etter ønske og til og med fansen kan kles ut slik du vil.

Roller Champions skal lanseres en gang i 2020, og blir helt gratis å laste ned og spille. Spillet er foreløpig kun bekreftet for PC.

Du finner flere E3-nyheter på vår samleside for messa »

Siste fra forsiden