Roller Champions

Ubisoft har omsider klargjort rulleskøytespillet sitt for lansering 

Roller Champions slippes gratis neste uke.

Helt tilbake i 2019 dro Ubisoft sløret av Roller Champions, et lagbasert rulleskøytespill som minnet om Rocket League. Etter avdukingen støtte spillet imidlertid på flere problemer, men nå har utviklerteamet omsider satt en endelig slippdato.

Roller Champions har fått dato.
Bilde Ubisoft

Via spillets nyeste trailer forteller Ubisoft at Roller Champions skal lanseres 25. mai. Spillet blir helt gratis å spille, på PC via Ubisoft Connect, PlayStation 4, Xbox One og Xbox Series X/S.

Spillet støtter spilling på tvers av samtlige plattformer, og du tar med deg fremdriften din uansett hvilken maskin du spiller på. Ubisoft har også lovet versjoner for Nintendo Switch, iOS og Android, men disse har ikke fått noen dato.

Hva spilling angår byr Roller Champions på kamper mellom to lag på tre spillere. Man freser rundt en oval bane på rulleskøyter, og konkurrerer om å kaste ballen gjennom en liten sirkel på en av sideveggene.

Det hele fungerte ganske så bra da vi testet spillet i 2019.

– Roller Champions var morsomt å spille, ikke minst fordi det er noe helt nytt. Å komme seirende ut av en liten knuff, rulle så raskt man kan og deretter score er digg, og jeg skulle gjerne fortsatt testen vi gjennomførte, skrev Andreas Bjørnbekk den gang.

LES OGSÅ: Avatar-spillet til Ubisoft skal fortsatt ut i løpet av det neste året »

Siste fra forsiden