Roller Champions

Ubisoft inviterer til ny Roller Champions-test

Det hektiske rulleskøytespillet begynner PC-testing neste uke.

Siden avdukingen av Roller Champions på E3 2019 har vi hørt lite om det kaotiske rulleskøytespillet. Onsdag var tiden imidlertid inne til å dele mer om prosjektet, og utvikleren inviterte samtidig på en ny testrunde for spillet.

Roller Champions.
Ubisoft

Fra 11. til 23. mars vil Ubisoft gjennomføre en lukket alfatest for Roller Champions på PC. Alle som har lyst til å være med kan registrere seg via spillets nettsider, men det er ingen garanti for at man faktisk blir plukket ut.

Deltakere får utforske nyvinningene Ubisoft har introdusert siden den opprinnelige alfatesten fra i fjor sommer. Dette inkluderer ett nytt kart og diverse nye mekanikker, som takling i lufta og muligheten til å henge seg på lagkamerater. Den nyeste traileren for spillet – som du kan se øverst i artikkelen – gir en smakebit på litt av det nye.

Ballspill på rulleskøyter

Roller Champions byr på ballspill med rulleskøyter, der to lag på tre spillere konkurrerer i en slags lukket velodrom. For å score må lagene bære kula en runde rundt banen og deretter kaste den gjennom en målring på veggen. Jo flere runder man tar uten å miste ballen, jo flere poeng får man for å score, og laget med flest poeng vinner.

Vi smakte på Roller Champions i fjor, og skribent Andreas Bjørnbekk satt igjen med et litt blandet førsteinntrykk.

– Roller Champions var morsomt å spille, ikke minst fordi det er noe helt nytt. [...] Likevel er det flere ting som kan forbedres, blant annet bevegelse i luften, og deilighetsfølelsen av å score burde skrus opp enda noen hakk, var konklusjonen den gang.

Roller Champions skal lanseres en gang i 2020, på PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og mobil.

Ubisoft har flere fartsfylte spill på gang.
Utvikleren jobber også med en nyversjon av Trackmania Nations »

Siste fra forsiden