Runaway 2: The Dream of the Turtle

Pendulo slapp på fredag den første traileren fra oppfølgeren til Runaway – eventyrspillet som mange enten elsket eller hatet.

Runaway 2: The Dream of the Turtle er oppfølgeren til det kritikerroste eventyrspillet Runaway fra 2003. Historien i oppfølgeren starter når Brian og Gina er på ferie i Hawaii. Gina har lyst til å besøke noen berømte fossefall på en øy. Dessverre for paret, styrter flyet som tar dem til øya. Brian presser Gina til å hoppe med den eneste fallskjermen de har, mens han selv blir i flyet.

Brian overlever krasjet, og begynner å lete seg frem i den tette jungelen. Det som ser ut som et typisk tropisk eventyr, går raskt over i en mystisk oppdagelsesreise gjennom mange ulike land og en rekke uventete vendinger. Runaway 2 tilbyr nydelig tegneseriegrafikk, med tredimensjonale karakterer, leppesynkronisering, utfordrende gåter og en dose humor.

På fredag lanserte Pendulo den første videosekvensen fra Runaway 2, som starter med en julehilsen fra Brian til Gina (evnt. fra Pendulo til sine fans). Deretter får vi et innblikk i stilen, musikken, karakterene og områdene i det kommende eventyrspillet.

Utviklerne forteller at Runaway 2: The Dream of the Turtle blir å finne i butikker i løpet av våren 2006, og vi håper dette også gjelder Nord-Europa og Norden.

Siste fra forsiden