Runaway 2 til DS

Eventyrspillet Runaway 2 er i ferd med å ta turen til DS.

I følge nettstedet Worthplaying, har den franske utvikleren Cyanide røpet at de jobber med en DS-versjon av Runaway 2: Dream of the Turtle, fra spanske Pendulo Studios. De har ikke gitt oss øvrig informasjon om prosjektet, men man kan nok anta at DS-eiere får den samme historien og de samme gåtene som på PC, men nedskalert grafikk i forhold til PC-versjonen.

Skjermbilde fra PC-versjonen

Runaway 2: The Dream of the Turtle er oppfølgeren til det populære eventyrspillet Runaway fra 2003. Historien i oppfølgeren starter når Brian og Gina er på ferie i Hawaii. Gina har lyst til å besøke noen berømte fossefall på en øy. Dessverre styrter flyet som skulle ta dem til øya. Brian presser Gina til å hoppe med den eneste fallskjermen de har, mens han selv blir i flyet.

Brian overlever krasjet, og begynner å lete etter Gina i den tette jungelen. Det som først ser ut som et typisk tropisk eventyr, går raskt over i en mystisk oppdagelsesreise gjennom mange ulike land med en rekke uventete vendinger. PC-versjonen av Runaway 2 tilbyr nydelig tegneseriegrafikk med tredimensjonale figurer, utfordrende gåter og en solid dose humor.

Siste fra forsiden