Rundt 3,2 millioner spillere er innom Destiny hver dag

Bungie virker fornøyde.

Destiny er fremdeles poppis.
Activision

I sin nyeste ukesoppdatering poengterer Bungie at romeposet Destiny har om lag 3,2 millioner spillere daglig. Offentliggjøringen kommer etter at spillet har vært i handel i en måneds tid, og indikerer i likhet med salgstallene at spillet fremdeles nytes av en drøss mennesker der ute.

Destiny kan skryte av gode tall.

I tillegg noterer utvikleren seg at tallene for de siste tre ukene har gått forbi de kombinerte spillertallene som Halo 3 og Halo: Reach greide å nå for sine flerspillerdeler i samme tidsforløp. Som Polygon påpeker er det kanskje ikke så rart, all den tid de to Halo-spillene ikke tvang spilleren til å være tilkoblet nett hele tiden slik Destiny gjør.

Det bør nevnes at mottagelsen til Destiny ikke har vært et ensidig halleluja-kor. Mange anmeldere og spillere, inkludert vår egen anmelder, synes spillet har mye å gå på før det kan nå de virkelig store høydene. Det hindrer selvfølgelig ikke mange spillere fra å kose seg med MMO- og skytespillhybriden likevel.

Tall over alt!

Destiny hadde også svært gode tall under den åpne betatesten i sommer. Da var det 4,6 millioner som logget inn og prøvespilte «pangpang»-moroa, og Activision banket seg på brystet med den nye rekorden: «største testen av et nytt spill i en ny serie på konsoller noensinne».

Å skryte slik av spillet er nok det eneste naturlige å gjøre når Activision og Bungie har brukt 4-5 år i utvikling og et antatt budsjett på en god del millioner dollar. Nei, ikke 500 milioner dollar slik enkelte kanskje hevdet i kjølvannet av et intervju med Bobby Kotick – ifølge Bungie-sjef Pete Parsons var utviklingskostnadene langt fra så store.

Da vi snakket med Bungie om det nye spillet la de ikke noe imellom.
De hevdet at Destiny er spillet de alltid har drømt om å lage »

Siste fra forsiden