Runescape

Runescape feirer 20 år med en haug med nytt innhold

Utvikler Jagex lover et helt år med nye oppdrag og festligheter.

Jagex

Runescape fyller 20 år i 2021, og det har utvikler Jagex tenkt til å feire. I en pressemelding takker studioet for 7306 dager på rad med Runescape-spilling, og lover et år fullt av nytt innhold til nettrollespillet.

Runescape fyller år.
Jagex

– 20 år med Runescape er en massiv milepæl for både Jagex og spillene, og jeg takker våre spillere for å ha vært med på denne utrolige reisen sammen med oss – spesielt ettersom spillene er inne i sine hittil beste år. Runescape har kommet langt siden 2001, da det ble lansert av et lite team med nyskapende spillutviklere. Det var innovativt og ambisiøst fra første stund, ved å gi spillere et gratis rollespill med en unik personlighet, uttaler Jagex-sjef Phil Mansell.

Et år med innhold

Den store feiringen begynner med The Grand Party, et arrangement i spillet som er i gang allerede nå. Den store festen lar spillere menge seg med noen av de mest kjente figurene fra Runescapes historie, som Wise Old Man og Sandwich Lady, og byr i tillegg på diverse eksklusivt utstyr, belønninger og en rekke fordeler i kamp,

Gjennom hele 2021 kan spillere bryne seg på nye oppdrag og utfordringer, som både hyller Runescapes historie og gir innblikk i hva fremtiden holder. Dette inkluderer lengre oppdragssekvenser, mindre fortellinger og flere møter med Elder Gods – skapningene som skapte Runescape-verdenen.

Ellers har Jagex gjentatt løftet om å lansere Runescape på både iOS og Android i løpet av året. I tillegg kommer Old School Runescape – nyversjonen av spillets klassiske utgave – til Steam en gang i 2021, også her med bursdagsmarkeringer og nytt innhold.

LES OGSÅ: Det første ekstrainnholdet til Cyberpunk 2077 er allerede rett rundt hjørnet »

Siste fra forsiden