Marvel XCOM - E3 2021

Rykte: – 2K skal avduke «Marvel XCOM» og Borderlands-sidesprang

Liste med utgiverens kommende spillavsløringer har lekket.

Illustrasjonsbilde hentet fra Marvel's Avengers.
Espen Jansen/Gamer.no

Utgiver 2K lader opp til å avduke både et Borderlands-sidesprang og et Marvel-strategispill fra XCOM-utvikler Firaxis. Det er om vi kan tro en fersk lekkasje.

Ryktene stammer fra en liste med det som angivelig skal være planlagte spillavsløringer fra 2K. Listen dukket først opp på Reddit, før samtlige detaljer ble bekreftet av Bloomberg-journalist og bransjekjenner Jason Schreier.

Ifølge listen er «Marvel XCOM»-spillet akkurat hva det høres ut som – et XCOM-lignende strategispill med Marvel-helter. Lekkasjen hevder at Firaxis har fått inn «kjente skuespillere» for å gi stemmer til heltene, men stort mer er ikke kjent.

Borderlands-figuren Tiny Tina skal etter sigende være stjerna i det nye spillet.
2K

Hva Borderlands-sidespranget angår skal dette visstnok hete enten Wonderlands eller Tiny Tina's Wonderlands. Som navnet antyder er den dynamittglade jenta spillets stjerne, men som i andre Borderlands-spill kan man velge å spille som ulike helter.

Lekkasjen hinter også om et helt nytt actionspill med den foreløpige tittelen Volt. Dette beskrives som Cthulhu møter Saints Row –potensielt utviklet av Mafia III-skaper Hangar 13 – i et åpen verden-spill med overnaturlige elementer.

Ifølge Schreier skal deler av listen avdukes på E3 denne måneden. Hvor mye som faktisk stemmer får vi imidlertid bare vente å se, og i mellomtiden er det bare å finne frem saltklypene.

LES OGSÅ: Her er E3-timeplanen for i år »

Siste fra forsiden