Rykteflom om Playstation

Priskutt og God of War 3

I følge en antatt lekkasje kan vi se frem til lavere PS3-pris og et ekstremt lekker God of War-spill.

Nettstedet D-Pad har snappet opp det som skal være en lekkasje fra et internt Sony-møte. Informasjonen stammer fra en anonym kilde, så det er naturlig å ta dette med en klype salt eller tre.

Bildene i denne artikkelen er fra PS2-spillet God of War II.

Først og fremst, hevdes det at prisen på PS3 vil kuttes i mars, her i Europa. Sony Computer Entertainment Europe skal være Sonys kronjuvel, da PS3 slår Xbox 360 i dette markedet.

Det skal også ha blitt bekreftet at både Motorstorm og Littlebigplanet er på vei til PSP, og den anonyme kilden hevder at sistnevnte ble vist, og så ganske bra ut.

Et annet spill som visstnok ble vist var God of War 3, som skal ha vært særdeles imponerende. I følge kilden så det så godt ut at han hadde problemer med å tyde om han så ekte film fra spillet, eller en dataanimert mellomsekvens.

Akkurat dette er litt interessant, fordi God of War 1-skaper David Jaffe nylig fortalte at han så God of War 3 i forrige uke. Han var også imponert over spillet, og beskrev grafikken som "et levende maleri".

Ellers ble visstnok også Uncharted 2 vist, men her var de grafiske forskjellene fra originalspillet langt mindre tydelige.

Sony har kommentert den angivelige lekkasjen på følgende måte:

– Informasjon diskutert i interne møter er konfidensiell, og ikke endelig. Vi har ingen ting å kunngjøre på det nåværende tidspunkt, og ønsker ikke å kommentere rykter og spekulasjon.

Siste fra forsiden