Rykter om Colossus-etterfølger til PS3

Ryktene går om en Shadow of the Colossus-etterfølger til PS3, mens en Sony-topp har hintet om de første lanseringstitlene til konsollen.

I følge rapporter på nettet har det amerikanske bladet EGM informasjon om en etterfølger til Shadow of the Colossus for PS3. Spillet skal visstnok støtte kooperativ flerspiller. For øyeblikket er dette alt vi vet, og nettstedet Computer & Video Games peker på at teamet bak Shadow of the Colossus misliker etterfølgere, så det kan godt være lurt å ta ryktet med en klype salt.

Shadow of the Colossus til PS2

Spørsmålet er selvfølgelig om spillet de eventuelt jobber med er en ekte etterfølger, eller om dette ordet brukes løst, slik det ofte gjøres om forholdet mellom studioets forrige spill, Ico, og Shadow of the Colossus. Europeiske gamere kan forøvrig glede seg til at Shadow of the Colossus kommer i butikkene tidlig neste år, samtidig som Sony vil relansere Ico for de av oss som ikke har sikret oss denne kultklassikeren enda.

Computer & Video Games har også funnet en liten sak i det offisielle amerikanske Playstation-bladet, hvor visepresidenten hos SCEA, Jack Stratton, nevner to mulige lanseringstitler for Sonys nye konsoll. Spillene han nevner er Warhawk og Lair, fra Incognito Entertainment og Factor 5.

Incognitos Warhawk er en oppfølger til det svært populære Playstation-spillet ved samme navn. Spillet er et science-fiction-basert luftkampspill, og bildene og trailerne fra spillet viser enorme mengder fly i luften samtidig. Factor 5 sitt Lair ser også svært imponerende ut, men selv om selskapet har vist "in-game"-video fra spillet, er det fortsatt få som vet særlig mye om det, annet enn at det inneholder massevis av drager.

Siste fra forsiden