Telialigaen - Counter-Strike

– Så mye for den «erfaringen» deres

Celestial gjorde Demise-spiller Kristian «Microvan» Nyborgs ord til skamme.

Igor «MACKO» Macko og Celestial tok sine første poeng mandag.
Privat/Valve/Montasje: Gamer.no

SLIK ENDTE TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Oslo Lions 1 - 1 Stabæk Momentum
Blue Revision 0 - 2 Riddle
Demise 0 - 2 Celestial

Utsatt:
Apeks - dGamers
Bitfix - Nordavind

Se terminlisten »

Selv om to av mandagens kamper ble utsatt var det nok en spennende runde i Telialigaen Counter-Strike. Oslo Lions plukket med seg ett poeng mot Stabæk Momentum etter overtidsseier på det andre kartet. Riddle tok tre nye poeng, men måtte jobbe for poengene mot Blue Revision.

Før hovedkampen mente Kristian «Microvan» Nyborg i Demise at nivået i årets sesong av Telialigaen ikke var altfor høyt. Den uttalelsen ble gjort til skamme av et Celestial-lag som plukket sine første poeng med en overbevisende seier mandag.

– Jeg har ikke så mye å komme med angående kommentaren til «Microvan», som vet hva som skal til for å hevde seg blant de beste i Norge. I går sviktet vi han som medspiller, Demise og hverandre, sier en skuffet Sondre «fibb0» Gjerde i Demise i etterkant av kampen.

LES VÅR PREVIEW: Kan noen vippe Apeks ned fra Counter-Strike-tronen denne høsten?

– Vi skulle knust dem på begge kartene

DISSE SPILTE FOR CELESTIAL

Vis mer

Igor «MACKO» Macko
Even «ev1» Storslett
Anders «savvy» Sundet
Johann «Saasinho» Saasen
Jørgen «phoRZE» Pettersen

Igor «MACKO» Macko tvilte aldri på tre poeng.
Privat

Stemningen var langt lysere i Celestial-leiren som plukket sine første poeng for sesongen. Igor «MACKO» Macko forteller at skuffelsen etter tapet for Stabæk Momentum preger laget fremdeles.

– Det føles bra å endelig ta poeng, vi er fortsatt litt oppgitte etter Stabæk Momentum-kampen, da vi mener at vi burde ha tatt minst ett av kartene. Men føles digg å komme på tavla.

Macko mener at selvtilliten tok litt overhånd i løpet av kampen og at kampen dermed ble jevnere enn den burde.

– Jeg følte hadde grei kontroll på begge kartene. Var aldri i tvil om at vi kom til å vinne. Rundene vi taper er hundre prosent vår egen feil, vi tar dueller vi ikke burde eller så er kommunikasjonen dårlig. Vi skulle knust dem på begge kartene spør du meg.

Fasiten er en seier og to tap etter de tre første rundene. Macko forteller at de vil bygge videre på seieren og mener de vil plukke flere poeng i rundene fremover.

– Vi har møtt to sluttspillfavoritter til nå, der vi er helt klart underdogs. Vi fikk ikke poeng fordi det er en blanding av tøff motstand og at vi er et helt ferskt team med lite erfaring fra Telialigaen. Jeg er veldig glad for at vi møter Riddle i siste runde, da jeg tror den kampen blir avgjørende for hvem som kommer til sluttspillet.

Les også
Norsk duell i Overwatch Contenders

Til slutt sender Macko et lite stikk til mandagens motstander og «Microvan» som mente nivået denne høsten var mindre høyt.

– «Microvan» vet selv hvor dumt det hørtes ut, så mye for den «erfaringen» deres, avslutter Macko.

LES OGSÅ: Renegades og «Jkaem» ute av majoren

– Sluttspillet ser tøft ut

DISSE SPILTE FOR DEMISE

Vis mer

Kristian «Microvan» Nyborg
Genesis «envi» Crisostomo
Håkon «hk0n» Kvande
Emir «rhyme» Muminovic
Sondre «fibb0» Gjerde

Sondre «fibb0» Gjerde mener muligheten var til stede mandag.
Privat

Demise og Gjerde var naturlig nok skuffet etter mandagens tap. Gjerde mener de leverte til langt under par mandag.

– Et slikt tap er alltid bittert når vi vet vi kan og skal gjøre det mye bedre enn vi gjorde. Vi vet hva vi må jobbe med og hva som må gjøres, så nå er det bare å sette i gang med det.

Likevel mener Gjerde at de hadde gode muligheter til å stikke av med tre poeng.

– Kampen burde vært låst ned for lenge siden, men lite erfaring med en miks av nerver og dårlige spill gjør det litt verre for oss selv enn nødvendig.

Med ett poeng i snitt hver kamp ser sluttspilldrømmen tøff ut for Demise. Likevel gir de ikke opp håpet om en plass blant topp fire.

– Sluttspillet ser tøft ut, men vi har ingen grunn til å gi opp. Her er bare en ting å gjøre, nemlig hardt arbeid og mye spilling. Kommer ingen vei med halvferdig innsats og tro at man vinner sånn uten videre på grunn av tidligere meritter, avslutter Gjerde.

Siste fra forsiden