Saints Row: The Third Remastered

Saints Row: The Third-oppussing byr på visuelt løft og ekstrainnhold i fleng

Lanseres for PC, PlayStation 4 og Xbox One neste måned.

En oppusset variant av Saints Row: The Third ankommer PC, PlayStation 4 og Xbox One den 22. mai. Det kunngjorde utgiver Deep Silver denne uken.

Saints Row: The Third pusses opp.
Deep Silver

En fersk trailer for oppussingen – som du kan se over – viser noen av de visuelle overhalingene spillere kan forvente. Sammenligningene med originalspillet avslører blant annet at spillets lyseffekter er skrudd opp mange hakk, mens omgivelsene er mer fargerike.

Av innhold byr Remastered-versjonen på alt det samme som fjorårets variant for Nintendo Switch. Det vil si alle tre historieutvidelsene, samt over 30 biter med mindre tilleggspakker.

Sandkassegalskap

Det tredje Saints Row-spillet kom til verden i 2011 og introduserte enda mer galskap til serien. Vår anmelder pekte på både underholdende sandkassespilling og herlig humor, selv om det tidvis kan bli for mye av det gode.

– Dette er ikke noe mekanisk mesterverk med tanke på skyting og kjøring, og det finnes flere spill i sjangeren som er bedre på disse områdene. Det Saints Row: The Third derimot tilbyr, er uhemmet galskap pakket inn i et et spill man kan ha det mye morsomt med hvis du «ikke vil gjøre som morra di sier», men heller leke med store våpen og kjøretøy i Steelport.

Les også: Arbeidet er i gang med et nytt Saints Row-spill »

Siste fra forsiden