THQ Nordic - Saints Row

THQ Nordic kunngjør nytt Saints Row-spill

Samtidig delte utgiveren oppdateringer om Dead Island 2 og Timesplitters-serien.

Deep Silver

THQ Nordic slapp denne uken flere nyheter om sine kommende prosjekter, inkludert et nytt Saints Row og Dead Island 2. I tillegg delte utgiveren en liten oppdatering på fremtiden til Timesplitters-serien.

Første Saints Row siden 2013

Saints Row IV kom ut i 2013.
Deep Silver

Nyhetene kom frem i THQ Nordics nyeste kvartalsrapport, som utvikleren la ut på onsdag. Rapporten meldte blant annet om solide resultater for de siste tre månedene, med en økning i salg på 33 prosent siden tilsvarende periode i fjor.

Med det som grunnlag ser utgiveren positivt på fremtiden, som altså inkluderer både kjente og hittil ukjente prosjekter.

Først på listen over kommende spill er et nytt Saints Row, som er godt underveis hos utvikler Volition. Rapporten var vag på detaljene, men ifølge THQ Nordic er det snakk om det første hovedspillet i serien siden Saints Row IV fra 2013. Sidespranget Agents of Mayhem fra 2017, som var satt i samme univers, teller da ikke.

Videre bekreftet rapporten at Dambuster Studios, kjent for Homefront: The Revolution, har tatt over utviklingen av Dead Island 2. Spillet har lenge sittet fast i utviklerlimbo, og har vært innom studioer som Yager Development og Sumo Digital. Nå skal det imidlertid endelig være på vei.

THQ Nordic var også raskt innom fremtiden til Timesplitters-serien, som utgiveren sikret seg rettighetene til i fjor. En av seriens opprinnelige skapere – Steve Ellis – har nå kommet ombord, og han skal være med plotte kursen for nye titler.

I andre nyheter kunngjorde utgiveren oppkjøp av Gunfire Games, skaper av Darksiders-spillene, såvel som Milestone, studioet bak spill som RIDE, MotoGP, MXGP og Supercross.

I en pressemelding forteller sjefen for THQ Nordic, Lars Wingefors, at dette vil være med å styrke utgiverens posisjon i USA, samtidig som den får inn dyktige utviklere i stallen.

THQ har gjort mange oppkjøp de siste årene.
Like før jul plukket utgiveren opp Carmageddon-serien »

Siste fra forsiden