Dead Island 2 - PC

Sjekk PC-kravene for Dead Island 2

Zombiespillet lanseres neste uke.

Deep Silver

21. april kan spillere omsider kaste seg over Dead Island 2. Zombiespillet som opprinnelig ble kunngjort i 2014 er klart for lansering, og i den forbindelse har utvikler Dead Silver avslørt PC-kravene.

PC-kravene for Dead Island 2.
Deep Silver

På bildet til høyre i artikkelen ser du hva som trengs for alt fra 30 bilder i sekundet og 1080p-oppløsning til 4K og 60 bilder i sekundet. Her går det fra relativt enkle minstekrav til krav om en mer robust rigg for de som skal spille med alle innstillingene på Ultra.

På sine nettsider har utvikleren også lagt ved svar på en haug med spørsmål om Dead Island 2. Blant annet vil spillet kjøre i 60 bilder i sekundet på PlayStation 5 og Xbox Series X/S, sammenlignet med 30 bilder i sekundet på PlayStation 4 og Xbox One.

Ellers blir det ingen spilling på tvers av plattformer, men man kan spille på tvers av konsollgenerasjoner. Altså Xbox Series X/S med Xbox One og PlayStation 5 med PlayStation 4. Opptil tre venner kan spille sammen, og mer informasjon om flerspillermodusen vil avsløres i løpet av den kommende uken.

Dead Island 2 er satt til Los Angeles, der man i rollen som én av seks forskjellige figurer får i oppgave å utrydde byens horder med vandøde. Spillet byr på haugevis av våpen og lover stor kreativitet rundt hvordan man ønsker å ta zombiene av dage.

LES OGSÅ: Lanseringsplaner for Spider-Man 2 kan være avslørt »

Siste fra forsiden