Dead Island 2

Og så ble Dead Island 2 utsatt igjen

Denne gangen skal det bare være snakk om et par måneder.

Deep Silver

Tre måneder etter at Dead Island 2 sto opp igjen fra de døde, er spillet utsatt nok en gang. Denne gangen ser det imidlertid ikke ut til at ventetiden blir like lang som sist, og utvikler Dambuster Studios trenger bare 12 uker ekstra.

I stedet for 3. februar skal spillet nå ut 28. april 2023. Via sine nettsider uttrykket Dambuster sin skuffelse og beslutningen, men lover at dette er for det beste.

Dead Island 2 er utsatt igjen.
Deep Silver

– Ironien ved å utsette Dead Island 2 er ikke tapt på oss, og vi er like skuffet som dere utvilsomt er. Forsinkelsen er bare 12 korte uker og utviklingen er på oppløpssiden nå. Vi kommer til å ta den tiden vi trenger for å sørge for at vi kan lansere et spill vi er stolte av å lansere. For de av dere som har ventet i årevis, sier vi takk for at dere henger på sammen med oss.

Ventetiden har nemlig blitt uhorvelig lang for ivrige Dead Island-fans. Det andre spillet i serien ble nemlig avduket tilbake i 2014, før arbeidet støtte på store problemer. Lange utsettelser, masse uvisshet og utskiftinger av utviklerstudio preget spillets utviklingstid, men nå ser det ut til at det ordner seg til slutt – selv om det altså blir en ekstra liten utvidelse mot slutten.

Som plaster på såret lover Dambuster og utgiver Deep Silver å dele mer informasjon om spillet via et eget show. Det skal avholdes 6. desember, og man kan følge med via Twitch, YouTube eller Dead Islands nettsider.

LES OGSÅ: Control får en oppfølger »

Siste fra forsiden