Dead Island 2

Utsatt i åtte år – nå kommer Dead Island 2 plutselig tidligere enn planlagt

Flytter lanseringen en uke frem.

Deep Silver

Dead Island 2 har de siste årene blitt mest kjent for sine gjentatte utsettelser. Spillet som opprinnelig skulle slippes i 2015 har gang på gang måttet vente, men denne uka kunne Deep Silver og Dambuster Studios omsider komme med en gladnyhet til fans.

Dead Island 2 kommer tidligere enn forventet.
Deep Silver

Zombiespillet er nemlig ferdig, og kommer nå faktisk tidligere enn utvikleren kunngjorde i fjor. I stedet for lansering 28. april blir det tilgjengelig 21. april, skriver Deep Silver på spillets nettsider.

– Deep Silver og Dambuster Studios er like deler kjempefornøyde og utrolig lettet over å kunne bekrefte at den etterlengtede zombeslaktesagaen Dead Island 2 er ferdig utviklet. Som en feiring har de to selskapene også bestemt seg for å kutte ned på ventetiden for fans, og spillet kommer nå en uke tidligere enn de hadde forventet.

Videre skriver utgiveren at fans kan forvente flere detaljer om spillet i løpet av de to månedene frem mot lansering. Deep Silver lover både nye trailere og videoer som forteller hvordan spillet faktisk fungerer.

Dead Island 2 kommer til PC via Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Advance Wars 1+2 ble utsatt på grunn av Ukraina-krigen – oppussingspakken er endelig klar for lansering »

Siste fra forsiden