Spec Ops-skaperne lager neste Dead Island

Og flytter handlingen til California.

Deep Silver brukte nattens Sony-konferanse til å annonsere Dead Island 2, som ikke bare kommer til PlayStation 4 men også dukker opp på Xbox One og Windows.

De forrige spillene i serien ble utviklet av polske Techland, som for øyeblikket er opptatt med zombiespillet Dying Light for Warner Bros. Derfor har Deep Silver fått en helt annen utvikler til å lage Dead Island 2, nemlig Yager Development.

Yager er mest kjent som utvikleren av Spec Ops: The Line, et tredjepersons krigsspill utenom det vanlige.

Fra Banoi til California

Spillet finner sted i California – noe som strengt tatt gjør tittelen litt misvisende – og handlingen foregår noen måneder etter hendelsene på Banoi. Hele California er under karantene, takket være en det fryktelige zombieviruset som utslettet Banoi. Kaos og anarki rår, og vi loves en actionfylt lekekasse full av overdrevne personligheter.

Spillet vil i likhet med originalen støtte samarbeidspill, denne gangen for opp til åtte spillere samtidig. Rollespillelementer og ulike klasser får vi også, og det hele bringes til live ved hjelp av Unreal Engine 4.

I forbindelse med annonseringen i går fikk vi også vite at spillet får eksklusivt nedlastbart innhold på PlayStation 4, hvis du bryr deg om slikt. Lanseringen vil finne sted våren neste år.

Det forrige spillet i serien var Dead Island: Riptide, som dessverre ikke imponerte.

Siste fra forsiden