Dead Island 2

Husker du Dead Island 2?

Enorm lekkasje tyder på at det evig utsatte zombiespillet er like rundt hjørnet.

Amazon.com

Mang et spill har blitt uoffisielt bekreftet etter å fått en prematur oppføring på Amazons nettbutikk, og siste spill i rekken er ingen ringere enn det evig utsatte zombiespillet Dead Island 2. Saken ble først dekket av Eurogamer.net.

Den ferske oppføringen ble oppdaget i går kveld, og inneholdt en rekke skjermbilder, en lanseringsdato og detaljer om spillets historie. De to sistnevnte har siden blitt fjernet, men skarpe hjerner lagret heldigvis godsakene før de gikk med i dragsuget.

I følge oppføringen skal Dead Island 2 lanseres den 3. februar 2023, og handlingen vil foregå i Los Angeles. Her kan man etter sigende velge blant seks unike figurer som etter å ha blitt bitt av en vandød oppdager at de er immun mot zombie-syken.

Det er fornuftig å bruke solbriller i LA.
Amazon.com

Derfra må man oppdage «sin indre zombie» og «sparke skikkelig rumpe» i det kaotiske karanteneområdet som strekker seg over store deler av englenes by.

Lang utvikling

Dead Island 2 ble opprinnelig annonsert i 2014, men ikke mer enn et drøyt år etter avsløringen kunne utgiver Deep Silver melde at det var store problemer knyttet til zombiespillet. Spillet sto sågar uten utviklingsstudio i flere måneder, før Sumo Digital tok over i 2016. Så ble det stilt, og spillet ble fjernet fra Steam.

Deep Silver var hele tiden oppsatt på at spillet ikke var skrinlagt, og nå kan det altså se ut til at dette stemmer.

Dead Island forventes å komme til PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Windows.

Siste fra forsiden