Dead Island 2 har forsvunnet fra Steam

Oppdatert: Ifølge Deep Silver pågår utviklingen fortsatt.

Deep Silver

Oppdatering 1. juni: I en uttalelse til PC Gamer forteller Deep Silver at Dead Island 2 fortsatt er under utvikling hos Sumo Digital. Hvorfor spillet ble fjernet fra Steam ønsket utgiveren ikke å kommentere, men igjen loves vi flere detaljer etter hvert.

Opprinnelig sak følger.

Fremtiden til Dead Island 2 ble brått mer usikker på mandag da spillet ble fjernet fra Steam-butikken. Det eneste som er igjen av zombiespillet er en oppføring i Steams database, der det nå går under navnet «Unknown App 268150».

Dead Island 2 er borte.
Deep Silver

Forsvinningsnummeret – som ble oppdaget av NeoGAF-bruker DeathSparks – trenger ikke nødvendigvis bety at spillet er i vanskeligheter, men gitt dets trøblete historie tenner enhver uannonsert endring en diger varsellampe.

Utsettelse og utviklerbytte

Dead Island 2 ble først annonsert på E3 for to år siden, og skulle opprinnelig lanseres i begynnelsen av 2015. I mai i fjor ble spillet imidlertid utsatt, og bare to måneder senere annonserte utgiver Deep Silver at Spec Ops: The Line-studioet Yager hadde mistet utviklerjobben.

I mars blåste Deep Silver nytt liv i prosjektet med kunngjøringen om at Sumo Digital skulle ta over utviklingen. Hvorvidt det britiske studioet ville fortsette der Yager slapp eller begynne forfra igjen ble ikke avslørt, men vi ble lovet mer informasjon ved en senere anledning.

Frem til nå har det vært naturlig å tro at den anledningen ville bli årets E3, men etter den nyeste utviklingen er det ikke godt å si hva vi kan vente oss av Deep Silver og Sumo Digital når messen sparkes i gang i midten av juni.

Utviklingen av Deep Silvers Homefront-spill gikk heller ikke glatt.
Ifølge vår anmelder ble Homefront: The Revolution nærmest en parodi »

Siste fra forsiden