Volition

Stenger Saints Row-studioet med øyeblikkelig virkning

Som del av Embracers restrukturering.

Deep Silver

Embracer Group varslet i sommer planer om flere jobbkutt og studionedleggelser. Nå har det svenske spillselskapet svingt øksa, og Volition Games må takke for seg.

Volition takker for seg.
Volition

Nedleggelsen, som skjer med øyeblikkelig virkning, ble bekreftet av Volition selv på LinkedIn. Der takket teamet for støtten det har fått gjennom tre tiår, og lovet å hjelpe sine ansatte med overgangsperioden.

– Volition-teamet har med stolthet skapt underholdning i verdensklasse for fans over hele verden i 30 år. Vi har vært drevet av en lidenskap for våre fans og jobbet alltid for å levere glede, overraskelse og fornøyelse.

Volition har siden 1993 stått bak en rekke kjente spill, inkludert serier som Descent, Summoner og Red Faction. I nyere tid har studioet fokusert mest på galskap og moro i Saints Row-universet, som kulminerte i en omstart for serien i fjor.

Det nyeste Saints Row fikk imidlertid ingen god mottakelse fra hverken fans eller anmeldere. Hvorvidt det var det som ble spikeren i kista for Volition er uklart, og hva som skjer videre med Saints Row-serien vet vi heller ikke.

LES OGSÅ: Bioware varsler nedbemanning »

Siste fra forsiden