Saints Row

Saints Row-trailer viser hvordan spillet skal fungere

Se glimt av spilling og flere detaljer om verdenen.

Den hektiske Saints Row-serien får en ny start til neste år, med lanseringen av seriens neste innslag. Saints Row – som spillet skal hete – ble offisielt avduket forrige uke, og i helgen avslørte Volition mer om hvordan spillet skal fungere.

Saints Row.
Deep Silver

Med en syv minutter lang video, som du kan se over, inviterer utvikleren på en tur gjennom Santo Iles. Byen der spillet er satt minner om en kombinasjon mellom California og Las Vegas, med ni ulike distrikter som byr på alt fra neonbelyst storby til øde ørken.

Santo Ileso er hjem til en rekke kriminelle bander, hver med sin egen unike stil. Organisasjonen Marshall har høyteknologiske våpen, Panteros-gjengen består av muskelbunter som angriper med tunge skytevåpen og slegger, mens The Idols-anarkistene prøver å overmanne spilleren ved å sende haugevis av fiender mot deg av gangen.

For å etablere sin egen gjeng må spillerfiguren Boss – som du designer helt etter eget ønske – og de tre medhjelperne Neenah, Kevin og Eli stjele fra, kappkjøre mot og ikke minst skyte på konkurrentene. Selve skytingen virker stort sett lik som i tidligere Saints Row-spill, om enn noe nedtonet.

Som Volition kunngjorde forrige uke er planen å slippe Saints Row den 25. februar neste år. Spillet kommer da til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Far Cry 6 nærmer seg lansering.
Ubisoft lader opp med en ny trailer for skytespillet »

Siste fra forsiden