Saints Row

Saints Row-serien starter med blanke ark

Nytt innslag kommer tidlig neste år.

De siste dagene har det dukket opp en bråte med Saints Row-relaterte hint og kryptiske meldinger. Det hele kulminerte i en offisiell avduking av seriens neste innslag, som ganske enkelt skal hete Saints Row.

Her er den nye Saints-gjengen.
Deep Silver

Spillet markerer en fersk start for serien, med nye figurer å møte, nye gjenger å kjempe mot og en helt ny historie satt i en by kalt Santo Ileso.

– I en verden stappfull av kriminalitet, der lovløse fraksjoner kjemper om makten, legger en gruppe unge venner ut på sitt eget kriminelle eventyr, idet de prøver å starte sin egen legende, lyder den offisielle beskrivelsen.

Sammen med kunngjøringen slapp Volition en trailer for opplevelsen, som virker noe nedtonet sammenlignet med tidligere spill. Her får vi se denne gjengen på fire figurer – bestående av den spillbare figuren Boss og Neenah, Kevin og Eli – som stjeler en ladning med rakettkastere fra en gjeng med gærninger.

Ellers lover utvikleren masse våpen, fartsfylte eventyr til lands og i lufta, haugevis av muligheter for tilpasning av figur, våpen og kjøretøy, samt samarbeidsspilling med venner.

Saints Row lanseres 25. februar 2022, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

LES OGSÅ: Ny Dying Light 2-trailer viser frem parkour og kamp »

Siste fra forsiden