Saints Row

Nye Saints Row er utsatt

Flytter fra februar til august.

Deep Silver

Det neste spillet i Saints Row-serien vil likevel ikke lanseres 25. februar som planlagt. I stedet har utvikler Volition valgt å utsette spillet til 23. august.

Saints Row.
Deep Silver

I en melding på spillets nettsider forklarer Jim Boone, kreativ sjef for Saints Row, at det er koronarestriksjoner og jobb hjemmefra som har skapt problemer for studioet.

Til tross for at utviklerteamet skal ha tilpasset seg raskt til den nye arbeidssituasjonen, var det ikke lenger mulig å holde på den opprinnelige datoen.

– Vår prioritet er å skape det hittil beste Saints Row-spillet, og dersom vi hadde holdt på den opprinnelige datoen ville ikke spillet nå standardene som vi forventer og som dere fortjener. Teamet trenger mer tid for å oppnå vår visjon. Vi driver med litt finjustering, og det blir ikke mange endringer til spillet annet enn kvalitet og polering, forteller Boone.

Det tok ikke lang tid før Twitter-brukere begynte å lure på om datoendringen skyldtes at Elden Ring skulle lanseres samme dag. Volition nektet imidlertid for at det var tilfellet, og sa at teamet hadde gledet seg til å dele slippdato med det etterlengtede FromSoftware-spillet.

Nye Saints Row markerer en fersk start for den spinnville serien. Denne gangen legges handlingen til en by kalt Santo Ileso, der en ny Saints-gjeng tar opp kampen mot underverdenen.

LES OGSÅ: Saints Row-trailer viser hvordan spillet skal fungere »

Siste fra forsiden