Nå er det håp for et nytt TimeSplitters

Koch Media har kjøpt spillserien.

Koch Media

Etter flere år på hylla virker det nå som at et nytt TimeSplitters-spill kan være i emning. Koch Media – som eies av THQ Nordic – har punget ut for lisensen, og har dermed fritt leide til å gi ut seriens tre tidligere spill, men også til å lansere nye innslag i serien.

Og det er sterke tegn på at selskapet ønsker å arbeide med noe nytt nå.

TimeSplitters: Future Perfect.
Koch Media

– Vi er kjempeglade for at vi har fått tak i TimeSplitters. De opprinnelige spillene ga fansen mye innhold og bydde på en ren og genuint morsom skyteopplevelse. Vi har mange fans av TimeSplitters-serien i vår egen stab som er lidenskapelig opptatt av å skape et produkt som vil glede dagens spillpublikum, hinter Koch Media-sjef Klemens Kundratitz i en pressemelding.

Med på kjøpet har Koch Media fått Second Sight – et ganske unikt skytespill fra 2004 som blander sniking og skyting med bruk av psykiske krefter i et historiedrevet enspillerspill.

Håp etter nedetid

Det er Crytek som har eid TimeSplitters-lisensen til nå, etter at utviklerstudioet Free Radical Games ble kjøpt opp av dem og gjort om til Crytek UK i 2009. I 2014 ble studioet lagt ned, og alle håp om et potensielt nytt TimeSplitters-spill ble stagget.

TimeSplitters ble først sluppet i 2000 til PlayStation 2. Spillet fikk to oppfølgere til konsollen, og et fjerde spill var under utvikling på slutten av 2000-tallet. Dessverre falt de spede planene om TimeSplitters 4 i fisk etter et år, da Free Radical Games mistet avtalen om om et Star Wars: Battlefront III-spill og slet hardt økonomisk.

Siste fra forsiden