Timesplitters - Free Radical

Det opprinnelige Timesplitters-studioet er tilbake for å puste nytt liv i serien

Konseptkunst fra Timesplitters: Future Perfect.

Den populære skytespillserien Timesplitters er tilbake på agendaen, etter mange år i dvale. Utgiver Deep Silver kunne torsdag avsløre at det har satt opp et nytt studio, som får ansvaret med å puste nytt liv i serien.

Og det er heller ikke hvem-som-helst som tar på seg jobben. Som Deep Silver forteller har det nemlig gjenopprettet Free Radical – det opprinnelige studioet bak Timesplitters-spillene – og både Steve Ellis og David Doak, hjernene bak serien. er med på laget.

– Å endelig kunne bekrefte at studioet har kommet på beina og at vi har en plan for det neste Timesplitters-spillet er utrolig, sa Ellis i en uttalelse til IGN.

Deep Silver påpeker riktignok at arbeidet med et nytt spill ikke har begynt enda. Dette er bare det første steget mot å kartlegge en ny Timesplitters-fremtid, og mer informasjon skal deles når tiden er inne.

Timesplitters kom først på banen i år 2000, som et PlayStation 2-alternativ til Nintendo 64s GoldenEye og Perfect Dark. Timesplitters 2 og Timesplitters: Future Perfect bygget videre på formelen, men planene om et Timesplitters 4 gikk i vasken.

Nytt håp ble for alvor tent i 2018, da Koch Media – som eier Deep Silver – kjøpte rettighetene til serien. Året etter ble det klart at Ellis hadde hengt seg på, men det skulle altså ta ytterligere to år før fans fikk bekreftet at serien fortsetter.

LES OGSÅ: Den kansellerte GoldenEye-oppussingen har funnet veien ut på nett »

Siste fra forsiden