Telialigaen - Rocket League

– Samspillet vårt er på topp nå

Granit i storform, men «Trex» forventer tøff kamp mot Razzle Dazzlers.

BESL Pro

Granit Gaming fikk en perfekt start på sesongen med 6-0 mot Fact Revolution i første serierunde. Torsdag er det duket for neste utfordring, og Theo «Trex» Gagnat foventer tøff motstand fra Razzle Dazzlers.

– Razzle Dazzlers er et veldig godt lag, så jeg forventer ikke akkurat 6-0. Jeg kommer til å være fornøyd med uavgjort eller seier, lyder det fra Gagnat når Gamer.no tar kontakt.

Kampen ser du på Rocket League-Norges nye hjem – Twitch-kanalen Matchpoint. Avspark er 20:00 torsdag 6. februar.

Fornøyd med ny lagoppstilling

«MrKikkan» tok med seg mye erfaring da han ble med Granit før sesongen.
Privat

Da unggutta «Trex» og «Enlid» hentet med seg den erfarne «MrKikkan» før sesongen fikk laget med seg en solid dose rutine. Vårsesongens første runde viste hva den nye lagoppstillingen kan gjøre, og ifølge «Trex» er selvtilliten høy.

– Jeg er veldig fornøyd med kampen mot Fact og vil si at samspillet vårt er på topp nå.

Disse spiller for Granit

Vis mer

Theo «Trex» Gagnat
Sondre «Enlid» Enlid
Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste

Nå håper Granit naturlig nok å bygge videre på den gode starten, men andreplasslaget fra Telialigaen i høst blir etter alt å dømme et tungt hinder å forsere. «Trex» og kompani virker imidlertid å fokusere mest på eget spill, og laget har ikke brukt mye tid på studere motstanderen.

– Jeg så nesten ingen ting av kampen deres i forrige uke. Så jeg vet ikke hva som gjør dem så gode, men det finner vi kanskje ut på torsdag, forteller Gagnat.

Satser på høyt press

«Maadzz» er en av superstjernene i Telialigaen.
Sindre Stien/Good Game

Kampen forrige uke gikk nemlig bra for Razzle Dazzlers, som knuste en forventet sluttspillkandidat i Gemini. Mads «Maadzz» Gjelsten og lagkameratene lekte seg til tider med motspillerne, men kapteinen er forsiktig med å ta helt av.

Disse spiller for Razzle Dazzlers

Vis mer

Mads «Maadzz» Gjelsten
Aleksander «Phocas» Jensen
Hampus «Zensuz» Öberg

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Det gikk i vår retning, men kanskje det bare var et engangstilfelle, melder Gjelsten på spørsmål om lagets oppvisning i første runde.

For torsdagens kamp velger «Maadzz» igjen en ganske beskjeden linje, og peker til vår forhåndstitt på sesongen, der to av tre tippet at Granit ville gjøre det bedre enn Razzle Dazzlers. Han mener likevel at Granit har en svakhet som kan utnyttes.

– Jeg tror det blir ganske jevnt i alle kampene, og de er jo antatt til å være bedre enn oss ut ifra hva ekspertene sier. Men så vet vi også at de ikke er så flinke til å spille under et stort press. Denne kampen kan gå begge veier, avslutter Gjelsten.

Første test for Nordavind

Slik spilles andre runde av Telialigaen i Rocket League

Vis mer

Kl. 20:00: Fact Revolution - Major Militia
Kl. 20:00: Gemini - Amorphic
Kl. 20:00: Granit - Razzle Dazzlers
Kl. 21:00: Operation Archery - Celestial
Kl. 22:00: Nordavind - Playwell

Alle kampene spilles torsdag 6. februar.

Terminliste »

Ellers i ligaen venter flere kamper som på papiret virker ganske ensidige. Fact Revolution møter Major Militia i et oppgjør vår eksperter mener bør gå i førstnevntes favør, mens Gemini og Celestial Gaming skal slå henholdsvis Amorphic og Operation Archery.

Runden byr også på årets første test for Nordavind, som spiller mot Playwell i en reprise av høstens semifinale. Nordavind må sies å være favoritter, men Playwell har skapt mye trøbbel for Telialiga-mesteren hver gang lagene har truffet hverandre i tidligere sesonger.

Du kan følge et utvalg av rundens kamper på Twitch-kanalen til Matchpoint, fra klokken 20:00 torsdag 6. februar.

Slik ser tabellen ut etter første runde.
Gamer.no

Siste fra forsiden